LESZ Fesztivál volt az Izabellában

Forrás: turizmus.com

 2018. június 27. 12:06

A szójáték a népszerű soproni fesztiválra utal, ezzel a címmel rendezett születésnapi bulit Guns n’ Roses zenével, karaokeval és más mókás fesztiválelemmel tarkítva a Mamaison Residence Izabella Budapest, amely 15. évét töltötte be idén.

 

A szálloda személyzete ezúttal sem volt híján ötletnek és humorérzéknek, a vállalkozó szellemű ellenkező neműeket például maga az igazgató, Nagy-Szász István adta össze erre az egy estére szólóan, a rögtönzött fesztivál esküvősátrában. A vendégek csapatokba rendeződve mérték össze karaoke tudásukat, és egész este zenélt a Reckless Rose nevű Guns n’ Roses tribute zenekar.

Balról jobbra a szálloda csapata: Nagy-Szász István igazgató, Anek Dóra director of sales & residence manager, Németh Kinga és Garzóné Zsebeházi Krisztina sales managerek, Vislovszki Eszter sales assistant és Tóth Gergely FOM

Fotó: Mamaison Residence Izabella Budapest

A szertartást az igazgató celebrálta

Fotó: Mamaison Residence Izabella Budapest

A csaknem száz megjelent partner elsőként tesztelhette a La Perle Noir étterem street food különlegességeit, sőt aki mert, egy, a lobbyban „szolgálatot teljesítő” jósnőtől első kézből kérhetett információkat a jövőjét illetően.

Reckless Rose

Fotó: Mamaison Residence Izabella Budapest

A szálloda az estét ténylegesen a kötetlen ünneplésnek szentelte, így nem is terhelték száraz szakmai információkkal a közönséget az egyébként kiemelkedő mutatókkal üzemelő, többek között a hosszútávú és a filmes vendégek körében is rendkívül kedvelt Izabella elmúlt 15 évéből és jelenjéből.

LESZ Fesztivál az Izabella kertjében a koncert elején...

Fotó: Mamaison Residence Izabella Budapest

... és hangulat a koncert előrehaladtával.

Fotó: Mamaison Residence Izabella Budapest