Ne aggódj a filodendron miatt! – itt a Patch Plant Hotel

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 14. 17:44

Imádod a szobanövényeidet? Akkor örülhetsz, ezután ugyanis nem kell aggódnod azért, hogy a szomszédasszony gondosan locsolja-e őket. Legalábbis Londonban: itt nyílik meg a világ első szoba- és balkonnövényekkel foglalkozó szállodája.

Eddig csak kutyáink, cicáink és más állatkáink gondozásában segítettek speciális szolgálatok, újabban azonban már szeretett növényeink ellátásában is segítséget kapunk.

A Battersea-ban található Patch Plant Hotel kérésünkre elszállítja virágainkat, egyben garantálja, hogy a legmagasabb színvonalú gondozásban részesülnek majd a nyaralásunk alatt.

Aki igénybe veszi a növényhotelt, azt előzőleg megkérik, meséljen zöld kedvence sajátos tulajdonságairól, azaz mutassa be annak „személyiségét”, hogy az tényleg a legmegfelelőbb ellátást kapja, a locsolás gyakoriságától a tápoldat adagolásáig, az árnyékos vagy napos helyen való elhelyezésig. Az igények ugyanis igen különbözőek lehetnek, a muskátliktól a kaktuszokig vagy az orchideákig.

Csak annyit kell tenni a nyaralás előtt álló növénygazdinak, hogy megadja, hány virágot bíz a szállodára, és mettől meddig.

Londonban nyílik meg hamarosan a világ első szoba- és balkonnövényeknek szállást adó hotele

Fotó: patchplants.com

„Régen sok probléma adódott abból, hogy rokonaink, barátaink nem kellőképpen öntözték virágainkat, amiből aztán számos konfliktus származott, és csalódás lett a vége” –  nyilatkozta Rose Grower, a speciális hotel igazgatója. Ez a szálloda tehát nem csak a növényeinket, de emberi kapcsolatainkat is megmenti – tette hozzá.

A Patch Plant Hotel 100 szobával rendelkezik, és ami ezúttal különösen fontos, különféle fényviszonyokkal, így mindenféle növény ebbéli igényét ki tudják elégíteni.

Kapcsolódó cikkek