Sütemények által ihletett fagylaltvariációkat is kínál a Honey Cukrászda és Bisztró

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. június 15. 12:24

Június eleje óta hétvégenként este 9 óráig tartó nyitvatartással, klasszikus és újhullámos cukrászsüteményekkel, pohárdesszertekkel, süteményeket idéző fagylaltkülönlegességekkel várja vendégeit a Honey Cukrászda és Bisztró Szabadbattyánban.

Az idei év elején megnyílt Honey Cukrászda és Bisztró a 7-es főút, illetve a kerékpárút mellett fekszik, kapacitása több mint 100 fő.  A Balaton felé tartó autós és kerékpáros forgalom szempontjából egyaránt ideális elhelyezkedésű egység zárt terében 30-40, nyitott teraszán további 60-70 fő tud helyet foglalni, a kapacitást az emeleti galériából nyíló, 20 fős terasz egészíti ki.

A Honey Cukrászda és Bisztró belső tere

Fotó: Honey Cukrászda és Bisztró

 

A cukrászda helyben készült süteményt és fagylaltot kínál, a pultban többféle pohárdesszert sorakozik, tortarendelésre is van lehetőség. Kizárólag minőségi alapanyagokkal felhasználásával dolgoznak. A klasszikus receptúrák alapján készült torták és a hagyományos cukrászsütemények mellett újhullámos, francia desszertkülönlegességeket és macaronokat is kóstolhatnak a hozzájuk betérők, egyelőre alkalmi, néhány héten belül megvalósuló bővítés után pedig állandó jelleggel.

A cukrászdában a fagylaltok széles választékát kínálják

Fotó: Honey Cukrászda és Bisztró

 

 

Helyben, tejszínnel főzött fagylaltok széles választékát kínálják. Gyümölcsfagylaltjaik magas, 40-50 százalékos gyümölcstartalmúak, készítésükhöz előszeretettel használnak szezonális gyümölcsöket. Törzsvendégeik nagy kedvence a parmezános-joghurtos-körte, mézes-citromos-belga csokis, „honey" névre hallgató kombináció, illetve a süteményeket idéző variációk (almás pite, amerikai palacsinta, zserbó, lúdláb, fekete erdő). A saját, főzött fagylaltok mellett gépi csavaros fagylaltot is kínálnak csokoládé-vanília ízben. Mind a fagylaltok, mind a sütemények között találunk tej-, cukor- vagy gluténmentes termékeket.

Az egység egyszerűbb fogásokat és napi menüt helyben fogasztásra és kiszállításra egyaránt kínál.