Termálvizes ápolás

Forrás: turizmus.com

 2017. július 13. 14:18

Egyedi forrásból, egyedi kényeztetés hotel vendégei számára.

Az Uriage kozmetikai termékek fő alapanyaga az a forrásvíz, melyet 2000 évvel ezelőtt már a rómaiak is használtak, és aminek jótékony hatását a Francia Orvostudományi Akadémia már 1877-be igazolta. Az Uriage termálforrás vize különleges alkotóelemei révén hatékonyan segíti a bőr öngyógyulását, e mellett ápoló és nyugtató hatással rendelkezik. A Dr. Hotellátó Zrt. által forgalmazott termékek a gyógyszeripar szigorú előírásai szerint készülnek, ahol a gyártási folyamat minden fázisa ellenőrzött. Az ásványi anyagokban gazdag, természetes bőrregeneráló hatású termálvíz mellett az Uriage termékek olyan aktív összetevőket tartalmaznak (Aloe Vera, Keratin, Sheavaj, Selyem protein), melyek hypoallergének, parabén tartósítószer mentesek, így minden bőrtípusra megfelelnek, rendkívül kedvező hatásúak.

A Dr. Hotellátó Zrt. a szállodák részére fejlesztett Uriage kozmetikumok közül az alábbiakat kínálja partnerei számára:
20 és 40 grammos szappanok, flakonos 40 milliliteres samponok és tusfürdők, tubusos 30 milliliteres kondicionálók és testápolók vagy a pumpás 300 milliliteres folyékony szappanok és sampon tusfürdők.

Az Uriage márka ma már 70 országban gondoskodik a szálloda vendégek óvó ápolásáról. Amennyiben szeretné, hogy az Önök vendégei is hasonló
kényeztetésben részesüljenek, érdeklődjön a Dr. Hotellátó Zrt. alábbi elérhetőségein:

 

(x)

Kapcsolódó cikkek

Természetes kényeztetés

2017. június 30.