Think Pink kampányt indít a The Ritz-Carlton, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2022. október 24. 18:27

Hazánkban, évente mintegy 8000 nőnél fedeznek fel mellrákot. Ha időben diagnosztizálják a daganatot, 85% esély van a túlélésre. Erre, és a nők közötti kapcsolódásra hívja fel a figyelmet októberben a The Ritz-Carlton, Budapest.

Az ötcsillagos szálloda csapata úgy döntött, hogy ebben az évben sokkal komolyabb erőfeszítéseket tesz azért, hogy felfigyeljünk a betegségre. Fontosnak tartják, hogy minél nagyobb hangsúlyt fektessünk a szűrővizsgálatok jelentőségének tudatosítására. Heti rendszerességgel jelennek meg izgalmas cikkek, amik segítenek nekünk még jobban elmélyedni a témában.

„A csapat többségében nőkből áll: munkatársak, barátok válnak így a statisztikai adatok élő példáivá. Számok helyett ismerős arcok mesélik el, hogy mennyire meghatározó tud lenni ez a betegség egy ember, egy nő életében” – meséli Molnár Dóra, a szálloda asszisztense és a Take Care programok felelős vezetője.

Hirth-Pirgi Zsuzsanna a szálloda Sales & Marketing igazgatója

Fotó: The Ritz-Carlton, Budapest

A The Ritz-Carlton, Budapest ennek szellemében egy különleges kampánnyal mutatkozik be, aminek arcai nem mások, mint a saját munkatársai. 10 nő története egy kamera lencséjén keresztül.

Az őszinte beszélgetések rávilágítanak arra, mennyire fontos ez a pár perces szűrővizsgálat, amely kevesebb időt vesz igénybe, mint egy kávé elfogyasztása.

A Think Pink program során a The Ritz-Carlton, Budapest Kaffee Wien kávézója rózsaszínbe borul, így adva otthont a Think Pink talk délutánnak, ahol október 25-én, kedden, Bagi Renátával és vendégeivel beszélgetnek fontos témákról.

„Fontos kapcsolódni egymással, fontos kérdezni és kíváncsinak lenni. Főleg, ha egy ilyen betegségről van szó. Fontos, hogy beszéljünk erről és segítsük egymást. Ezért mondtam azonnal igent, ezért osztottam meg a történetemet. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, és szeretettel várok mindenkit a Think Pink talk délutánunkon” – mondja Hirth-Pirgi  Zsuzsanna a szálloda Sales & Marketing igazgatója, akivel a kampány első interjúja készült.

Pink kávé és desszert

Fotó: The Ritz-Carlton, Budapest

A szálloda egész hónapban különleges pink koktéllal, kávéval és desszertekkel várja a vendégeket.
Női munkatársainak pedig fontos és izgalmas workshopokat szervez a hónap során, hogy még jobban megismerjék a lehetőségeiket, és azt is, hogy milyen szűrővizsgálatokon kell és tudnak részt venni.