UFS-MSZÉSZ Műhelymunka Séfeknek

Forrás: turizmus.com

 2019. április 17. 17:28

Siófok volt a következő állomása annak a szakmai műhelymunkának, amit az Unilever FoodSolutions és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közösen szervez a séfek gyakorlati edukációja érdekében.

Április 16-án a Hotel Azúr adott otthont a rendezvénynek, amelyen több mint harminc séf vett részt a városból, illetve a régió szállodáiból, éttermeiből.

Az idei évtől meghirdetett közös programsorozat, a Műhelymunka Séfeknek középpontjában az áll, hogy helybe vigyék a gyakorlati tudást, közvetlenül, használat közben mutassák be a legkorszerűbb technológiákat és alapanyagokat.

A Hotel Azúr adott otthont a rendezvénynek, amelyen több mint harminc séf vett részt

Fotó: turizmus.com

A séfképzést ezúttal is az UFS-nek erre az edukációs formára összeállt alkalmi csapata tartotta: az Assur Kft. és a Rational. Szakembereik a Bonduelle által biztosított alapanyagokkal prezentálták a legjobb megoldásokat Várszegi Zsolt, az Unilever FoodSolutions vezető fejlesztő séfjének vezetésével. A műhelymunka-sorozat első állomása február 27-én volt Hévízen, a Hotel Európa Fit szállodában, a következő pedig májusban lesz Kelet-Magyarországon.

A siófoki rendezvényről részletes beszámolót közlünk a Vendéglátás magazin májusi számában.