Víziló született egy zalai hotelben

Forrás: turizmus.com

 2018. május 27. 10:00

A cím persze nem más, mint ügyes marketingfogás az alsópáhoki Kolping Hotel részéről.

Mint sokan tudják, a hotelnek nyitás óta Bobó, a víziló a kabalafigurája, amelynek családi hotel lévén minden tekintetben nagy jelentőséget tulajdonítottak eddig is.

Mimi, Bobó és Pikkó

Fotó: Kolping Hotel

A víziló a programokban és a szolgáltatásokban is rendszeresen felbukkant. A szálloda kabalaállata egy ideje már „társra is talált", Mimi a vízilólány is „a szállodába költözött".  Hogy mennyire együtt él ez a kedves mesefigura a hotellel és vendégeivel, jól mutatja, hogy a gyerekek kedvencei még egy nagyszabású víziló esküvőt is tartottak 2016-ban.

A kedves sztorit szerette volna továbbfűzni a szálloda, ezért ismét bővült a létszám: a gyermeknapi hétvégén érkezett meg Pikkó, a víziló bébi, 47 centiméterrel és 35 kilogrammal. Az eseményt 500 vendég jelenlétében meg is ünnepelték. Volt koncert, tejfakasztó koktél, víziló babakocsi és mostantól mindenki benézhet Pikkó házikójába is.

Több mint 500 vendég vett részt az ünnepségen

Fotó: Kolping Hotel

A Bobóország meséi mesekönyv sorozat is folytatódik, a következő részében fontos szerephez jut majd a kis víziló. A vízilovakkal találkozni lehet rajzolt figuraként, plüss állatként, de beöltözött figuraként embernagyságban is gyakran felbukkannak a vendégek között.

Kapcsolódó cikkek