Kinevezések a Continental Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2017. március 01. 21:25

A folyamatosan fejlődő, szállodaüzemeltető cégnél fontos személyi változások történtek a közelmúltban.

Első szállodájuk, a Hotel Parlament igazgatói pozícióját Szajcz Tibor tölti be, aki recepciósként kezdte pályafutását a cégnél, később front office manager, majd a hotel üzemeltetési vezetője volt.

A szállodaigazgatói feladatokat Patakfalvi Rékától vette át, aki a Continental Group egyik tulajdonosa, valamint regionális értékesítési, marketing és PR igazgatója.

Szintén a Hotel Parlamentben kapott vezetői kinevezést Dobos Balázs, aki front office managerként irányítja a recepciós csapatot.

A Hotel Palazzo Zichy is új igazgatóval folytatja működését: Flesch Gábor, a korábbi szállodavezető Bogyó Istvánnak adta át az igazgatói feladatokat, aki nyitás óta dolgozik a szállodában, előbb recepciósként, majd front office managerként, illetve üzemeltetési vezetőként.

Flesch Gábor - szintén a cég résztulajdonosaként - regionális üzemeltetési igazgatóként felel a szállodák operatív irányításáért.

A Hotel Palazzo Zichy front desk supervisori feladatait pedig korábbi recepciós kollégájukra, Szabó Alízra bízták.

A cég legfiatalabb szállodájában, a Hotel Moments Budapestben pedig Mörk Nina kapta meg a front office manageri kinevezést, aki nyitás óta supervisorként irányította a front desk csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Tarolt a Moments Kijevben

2016. december 06.

10 éves a Hotel Parlament

2016. március 17.