Új Hahn Air-igazgató felelős a magyar piacért

Forrás: turizmus.com

 2019. június 27. 16:25

Július 1-jétől 40 éves szakmai tevékenység után nyugdíjba vonul Gerhard Pilop, a Hahn Air Magyarországért is felelős global account management igazgatója.

A magyar ügyekért a jövőben Izabela Zwierzchowska lesz felelős a Hahn Air központjában, aki 15 éve dolgozik a szakmában. Olyan cégeknél szerzett munkatapasztalatot, mint az American Express, a Carlson Wagonlit Travel, a LOT Travel, a Deutsche Lufthansa és a Hilton. A szakember Varsóban szerzett közgazdász diplomát, anyanyelve lengyel, de folyékonyan beszél angolul és oroszul.

Izabela Zwierzchowska hangsúlyozta, hogy a korábbi évek gyakorlatát kívánja folytatni, és erősíteni a Hahn Air tevékenységét a magyar piacon az Aviation Bt.-vel, magyarországi marketingpartnerével együttműködve.

Célja a magyarországi irodák folyamatos tájékoztatása, értékesítési tréningek, workshopok szervezése.

Izabela Zwierzchowska, a Hahn Air Magyarországért felelős új igazgatója

Fotó: Hahn Air

A Hahn Air közleménye szerint szeretettel búcsúzik Gerhard Piloptól, aki az elmúlt hat év során számos alkalommal látogatott a legkedvesebb piacának tartott Budapestre.

„Sok sikert kívánunk Izabelának az új pozíció betöltéséhez, és szeretnénk őt mihamarabb személyesen is bemutatni a magyar piacon” – üdvözölte a személyi változást Sárdi Rezső az Aviation Bt.-től.