Új vezető a Mamaison Residence Izabella élén

Forrás: turizmus.com

 2015. november 05. 14:57

8 év után távozott a Mamaison Residence Izabella csapatából Marlyin Beatrix, aki 5 évig volt a hotel Residence Managere. A jövőben Mark Zrt.-nél folytatja szakmai pályafutását, ahol ingatlangazdálkodóként néz új kihívások elé.

2015. szeptember 1-jétől Anek Dóra vette át a helyét a Mamaison Residence Izabella élén. Dóra új Residence Manageri feladatai mellett megtartotta korábbi Értékesítési Igazgatói pozícióját is a budapesti Mamaison Hotels & Residences szállodákban.

Pályafutásának nagy részét a Corinthia Hotel Budapest szállodában töltötte, ahonnan 5 évvel ezelőtt értékesítési igazgatói pozícióból érkezett a Mamaison Hotels & Residences budapesti értékesítési csapatának élére. Több mint 15 éves értékesítési tapasztalatát és a terület iránti elkötelezettségét szem előtt tartva a Residence Manageri pozíciót az értékesítési vezetői feladatainak megtartása mellett vette át az Izabella szállodában.

A Mamaison Residence Izabella lobbyja

A fenti változásokkal párhuzamosan bővült a Mamaison Hotels & Residences budapesti értékesítési csapata: Németh Kinga szeptember közepén érkezett a fedélzetre, Sales Managerként a feladata a cégcsoport két szállodájának céges és utazási irodai partnerkapcsolatainak ápolása, erősítése lesz. Kinga korábban már dolgozott az Andrássy Hotel értékesítési részlegén, értékesítési tapasztalatait az Adina Apartment Hotelben és a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában gyarapította.

Anek Dóra elérhetőségei:

e-mail: danek@mamaison.com

mobil: +36 20 468 3683

 

Németh Kinga elérhetőségei:

e-mail: knemeth@mamaison.com

mobil: +36 30 349 9105