Változás az MSZÉSZ titkárságán

Forrás: turizmus.com

 2018. december 07. 16:42

Könnyid László elnök arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Gaál Miklós a továbbiakban nem tölti be az MSZÉSZ főtitkár-helyettesi pozícióját.
November 30-án Gaál Miklós munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt. Az elnök, valamint Flesch Tamás megválasztott elnök megköszönték a főtitkár-helyettes eddigi szakmai munkáját és sok sikert kívántak a szakmába történő visszatéréséhez.
Az MSZÉSZ az elkövetkező hónapokban kiemelten számít a távozó főtitkár-helyettes szakmai munkájára a HotelStars Union Nemzeti Védjegy egyik legfelkészültebb szakmai auditoraként, a szállodaminősítési rendszer iránt tapasztalható növekvő érdeklődés okán. Emellett Gaál Miklós a jövőben a szállodaipar területén keres új kihívásokat, elérhetőségei változatlanok.

A megüresedett főtitkári pozíció betöltésére a jelenlegi és a leendő elnök közös egyetértésben Sárvári-Deák Zsófia eddigi titkárságvezetőt kérték fel, aki a feladatot Kovács István leköszönő főtitkár támogatását és elismerését is bírva vállalta azt, január elsejei hatállyal, megbízott főtitkárként. Könnyid László a kinevezés kapcsán elmondta, egy váratlan helyzetben hoztak közös döntést a leendő elnökkel, Zsófia eddigi munkája, szorgalma, fiatal dinamizmusa, szakmai elkötelezettsége, az 50 éves szövetség tagságával és szakmai partnereivel ápolt kiváló kapcsolata segíteni fogja a feladatok gyors átvételében. Kovács István részmunkaidőben továbbra is segíti a feladatok egy részének ellátását, így a folyamatosság garantált.