A Carnival Cruises nyolc hajót elindít augusztusban

Forrás: turizmus.com

 2020. május 05. 14:54

A Carnival Cruises bejelentette, hogy augusztustól fokozatosan újraindítja hajóit. Ennek jegyében elsőként nyolc tengerjáró hajóz ki Észak-Amerika három városából, Miamiból, Port Canaveralből és Galvestonból.

Augusztus 1-jétől a Carnival Dream, a Carnival Freedom és a Carnival Vista indul útnak Galvestonból, míg a Carnival Horizon, a Carnival Magic és a Carnival Sensation Miamiból. Ugyanebben az időben visszatér Port Canaveralba a Carnival Breeze és a Carnival Elation.

Viszont augusztus 31-ig biztosan szünetel az üzemelés a társaság minden egyéb báziskikötőjéből Észak-Amerikában és Ausztráliában.

A Carnival Cruises tengerjárói várják az augusztusi kihajózást

Fotó: 123rf.com

Nem indulnak el az alaszkai hajóutak sem Seattle-ből, illetve a Vancouver-Honolulu körutazás sem a Carnival Spirit fedélzetén szeptember végén. Szintén lemondták az október eleji Honolulu-Brisbane transzóceáni utat, illetve visszavonták az ausztrál körutazásokat is, augusztus 31-ig.

"Elkötelezettek vagyunk minden, a Covid-19 helyzet kezelésére irányuló közegészségügyi erőfeszítés támogatása mellett. Kis lépésekben indítjuk újra a szolgáltatásainkat, első körben a főbb hazai kikötőkre fókuszálva, ahol kiemelt figyelmet tudunk fordítani az üzemelésre" – ismertette a Carnival Cruises közleményét a BreakingTravelNews.com.

A teljes újraindulásig az időt arra használják fel, hogy szakértőket, kormányzati tisztviselőket és minden érdekelt felet bevonva új protokollokat és eljárásokat dolgozzanak ki a személyzet és az utazóközönség egészsége és biztonságának védelme érdekében.

Kapcsolódó cikkek