A CEAS képviseli az Eva Airt Magyarországon

Forrás: turizmus.com

 2019. október 18. 15:00

A tajvani központú légitársaság a CEAS – Central European Aviation Solutions – magyarországi irodáját választotta hazánkban az értékesítési és marketingfeladatok ellátására.

A megbízással kapcsolatban Edward Ho, az Eva Air Közép- és Kelet-európai régió igazgatója hangsúlyozta, hogy bízik a hosszú távú sikeres együttműködésben.

Bálint Csaba, a CEAS ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy rendkívül büszke arra, hogy a CEAS immár egy ötcsillagos légitársaságot is képvisel Magyarországon.

Az EVA Air légitársaság magyarországi sales és marketing menedzsere Gyuricza Boglárka – közölte lapunkkal a társaság.

Az Eva Air Dreamlinere Bécsben

Fotó: Eva Air - Martin Dichler

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az Eva Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága. Az Eva Air SkyTrax 5 csillagos besorolással büszkélkedhet, az Airline Ratings pedig beválasztotta a 2019-ben az év világ legjobb légitársaságai közé.

A magyar utazók számára az Eva Air legfontosabb járata a Bécs–Bangkok–Tajpej közötti, mely hetente négyszer közlekedik keddi, szerdai, pénteki és szombati napokon. A járat mindkét irányban leszáll Thaiföld fővárosában, Bangkokban, így sok magyar utazó választja a légitársaságot, hogy kényelmesen és elfogadható áron jusson el Thaiföldre. A légitársaság hétfő, csütörtök és vasárnapi napokon közvetlen Taipei járatokat is üzemeltet Bécsből.

A légitársaság a világ 68 városába közlekedik, 83 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus a Boeing 787, Boeing 777, az Airbus 321 és 330.

2022 végéig összesen 24 darab Dreamliner repülőgépet állít forgalomba az Eva Air.

Kapcsolódó cikkek