A Prestige Tours idén is megcélozza a magyar piacot

Forrás: turizmus.com

 2018. január 09. 13:57

A bukaresti székhelyű Prestige Tours vezérigazgatója szerint még az idén elkezdik Magyarországon is értékesíteni üdülési csomagjaikat Arad-Antalya charter-járataikra.

„Sajnos 2017-ben megakadtunk a szükséges engedélyek beszerzésének folyamatában, ezért nem tudtuk Magyarországon is értékesíteni üdülési csomagjainkat az Arad-Antalya charter-járatainkra, de biztos vagyok benne, hogy idén megoldjuk a kérdést” – nyilatkozta ma a turizmus.com-nak Elena Anghel, a bukaresti székhelyű Prestige Tours vezérigazgatója.

A Romániában piacvezető, török tulajdonban lévő tour operátor tavaly Szegeden is tartott sajtótájékoztatót az Aradról először indított charter-járatokról, üdülési csomagjaikról, mert a reptér közelsége miatt szerették volna megcélozni az Antalyát kiszemelő magyarokat is. De annak ellenére, hogy megrekedt a magyarországi utazási irodákon keresztüli értékesítés, Elena Anghel az aradi sajtótájékoztatót követően a turizmus.com-nak elmondta, hogy tudomása szerint így is voltak magyarországi utasaik a határ menti térségből, akik Aradon fizettek be a nyaralásra.

Az aradi reptér közelsége jó lehetőséget jelent

Fotó: turizmus.com

Ami a 2018-as terveket illeti, a Prestige Tours június 1-től indítja charter-járatait Aradról, együttműködve az Atlas Global légitársasággal. Az Airbus 321-es gép szeptember 21-án száll fel utoljára. Miután 2017-ben sikerült megtölteni a járatokat, a Prestige az igényektől függően fontolgatja a heti két charter-járat indítását Aradról, vagy újabb törökországi desztináció bevezetését.