A Sixt díjesővel indítja a nyarat

Forrás: turizmus.com

 2018. július 22. 17:20

A Sixt Magyarország elnyerte a Business Excellence 2018 díját a legjobb autókölcsönző kategóriában, a World Travel Awards-tól pedig két elismerést is kapott

Idén nyolcadik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjakat a kimagasló teljesítményt nyújtóüzleti turisztikai szolgáltatóknak. A díj az egyik legrangosabb elismerés az utazás és turizmuságazatban, melynek során a Business Traveller Hungary magazinja olvasóit és üzleti partnereit kérdezi meg az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóiról. A Sixt Magyarország a legjobb autókölcsönző kategóriában kapta meg az elismerést.

A díjeső tovább folytatódott a nemzetközi Sixt-nél, hiszen a 25. World Travel Awards-on nem is egy, hanem két díjat kapott, többek között Európa vezető üzleti autókölcsönzőjének, valamint sofőrszolgálatának járó elismerést is.

A megmérettetést a legrangosabbak között tartják számon a turisztikai és az utazási szektorban, ahol a legjobbnak ítélt vállalati termékek és szolgáltatások több kategóriában, regionális, országos és globális szinten kerülnek díjazásra.

„Mindhárom díj a legjelesebb szakmai elismerések közé sorolható. Komoly visszajelzések ezek számunkra, hiszen így látjuk, hogy jó úton haladunk és elégedettek velünk az ügyfelek és a szakma is. Három ilyen díjat megkapni komoly ösztönzés arra vonatkozóan is, hogy folytassuk a terjeszkedési kezdeményezéseinket és fejlesszük a már meglévő szolgáltatásainkat.” - mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezető igazgatója. „Számunkra a siker garanciája mindig is a minőség, a rugalmasság és a megbízhatóság volt, a jövőben is szeretnénk ha nemcsak megtartani, de erősíteni is tudnánk iparági vezető szerepünket.“- tette hozzá.

A régiók nyertesei ezután a többi régió győzteseivel versenyeznek és év végén a Nagy Fináléban hirdetik ki a végső nyertest.

(X)