Az Amadeus B2B Wallet megoldása jeles innovációs díjat nyert

Forrás: turizmus.com

 2017. március 22. 16:01

Az Amadeus B2B Wallet termékét aranyéremmel jutalmazta a PYMNTS.com a rangos Innovator Awards ünnepségen a „leginnovatívabb B2B megoldás” kategóriában.

Az Amadeus B2B Wallet megoldását az elmúlt évben vezették be a piacra két úttörő FinTech céggel, az Ixarisszal és a Mastercarddal karöltve. Egyszerű és biztonságos fizetési formát jelent ez az utazási irodáknak, mellyel újszerű módon fizethetnek szállítóiknak: virtuális kártyával. Ezzel a termékkel az utazási irodák korszerűen, költségeiket csökkentve, hatékonyabban kezelhetik szállítói kifizetéseiket, miközben bevételre tehetnek szert.

A díjat mind az új, mind a tapasztalt résztvevők megkaphatják, az „Innovation Project 2017” részeként. Olyan esemény ez, mely minden évben két napig lehetőséget ad a vezető pénzügyi és kereskedelmi vállalatoknak a párbeszédre.

„A PYMNTS Innovation Awards azokat a vállalatokat, és férfiakat és nőket ünnepli, akik a legjelentősebben járultak hozzá a pénzügyi és kereskedelmi fejlődéshez a múltban, és azon vállalkozókat, akik a legígéretesebb megoldásokkal ösztönzik a fejlődést” nyilatkozta Karen Webster, a PYMNTS.com vezetője. „Megtisztelő, hogy megismerhetem ezeket a résztvevőket az Innovation Project 2017 során.”

„Nagy megtiszteltetés számunkra megkapni egy ilyen különleges elismerést. A B2B utazási fizetések egyedi kihívásokat jelentenek, amelyeket meg tudunk válaszolni a kemény munkának és a legjobb szakemberek erőfeszítésének köszönhetően.  Világszerte ígéretes választásnak tartják a B2B Wallet megoldást – és ezzel elmondhatom, hogy a virtuális fizetéseknek helye van az utazásban. Örömmel nézünk elébe az újabb bevezetéseknek egyre több és több piacon az elkövetkező hónapokban” mondta el Chiara Quaia, az Amadeus utazási fizetések üzletfejlesztési vezetője.

Mindezen elismerést követően az Amadeus B2B Wallet az Ixaris céggel közösen kiérdemelte a „legjobb üzleti kártya program” díját is Cards & Payments díjátadó ünnepségén.