Az egyiptomi és a thaiföldi nagykövet is ellátogatott a hévízi irodaavatóra

Forrás: turizmus.com

 2023. április 19. 14:17

Az egyiptomi és a thaiföldi nagykövet jelenlétében ünnepelte 10. születésnapját és avatta fel új központját a hévízi Eni Travel.

Etl Enikő, az Eni Travel Agency tulajdonosa Mohamed El Shinawy egyiptomi és Nikon Pecs Pong Papas thaiföldi nagykövet, valamint a sétálóutcán összegyűlt sokaság előtt elevenítette fel az elmúlt tíz év történetét, közte a covidos esztendők nehézségeit. Mint fogalmazott: nemcsak a Hévízen tartózkodó vendégeknek kínálnak programokat, hanem transzfereket biztosítanak és kirándulásokat szerveznek Európa számos régiójába – számolt be róla a zaol.hu.

„Most nyitunk Egyiptom, Izrael és Thaiföld felé” – mondta el Etl Enikő.

Balról: Vozár Péterné, Keszthely alpolgármestere, Mohamed El Shinawy egyiptomi, Nikon Pecs Pong Papas thaiföldi nagykövet és Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője az irodaavatáson

Fotó: Eni Travel

Kepli József János, Hévíz alpolgármestere arról beszélt, hogy a két vezető diplomata látogatása is jelzi Hévíz és az esemény súlyát.

Ezt követően Etl Enikő, Kepli József János, valamint Horváth Ádám, az Adam’s Travel ügyvezető igazgatója felavatta az új irodát, a vezető diplomaták pedig megszegték a születésnapi tortát.

Etl Enikő (Eni Travel), Horváth Ádám (Adam’s Travel) és Kepli József János alpolgármester az új hévízi iroda előtt

Fotó: Eni Travel