Sixt Driving School 2.0 partnertalálkozót tartott a Sixt autókölcsönző

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 26. 09:32

A cég főszezonban immár 900 autót ad bérbe, és 2017-ben árbevétele meghaladta a 2 milliárd forintot.

Az őszi iskolakezdéssel egy időben, osztályokkal, tanárokkal, ellenőrzőkkel és közel félszáz, a SIXT partnercégek képviselőiből álló "diáksággal" indult múlt hét péntek délelőtt az immár 2. alkalommal megszervezett Sixt Driving School 2.0 névre keresztelt egész napos rendezvény, a zsámbéki, Drivingcamp vezetéstechnikai tanpályán.

Az immár hagyományosnak mondható eseményen idén is kipróbálhatták vezetéstechnikai tudásukat és tanulhattak új technikákat a Sixt autókölcsönző magyarországi partnerei. A reggeli érkezést és regisztrációt követően egy kiadós prezentációban kerülhettek képbe a vendégek a jövőre 20 éves, magyar autókölcsönző cég mobilitás szolgáltatási megoldásaival.

Saját tudásukat is tesztelhették a résztvevők

Fotó: turizmus.com

Dévai Gábor, a cég ügyvezetője köszöntötte a partnereket, röviden bemutatva az 1912-ben családi vállalkozásból alakult, immár tőzsdén jegyzett, 1,77 milliárd eurós forgalmú SIXT AG-t, mely napjainkra 120 országban 5500 irodát működtet a világban.

Idehaza 1999-ben a Wallis Motor üzletágaként indult a vállalkozás, kezdetben 30 darabos flottával. A cég főszezonban immár 900 autót ad bérbe, és 2017-ben árbevétele meghaladta a 2 milliárd forintot. Ezt követően megtudhattuk, hogy a cég árbevétele 25%-kal nőtt az előző évhez képest Magyarországon.

Felhívták a figyelmet a Sixt jövőre érkező CAR Sharing programjára

Fotó: turizmus.com

Ezt követte Szolnoki Rita sales vezető részletes termék- és szolgáltatás-ismertetője, melyből kiderült, hogy a megszokott rövid távú, napi/heti/havi autóbérlés mellett "Rent a truck", "Get a ride", "Flizzr" - márkákat bérbeadó szolgáltatás is elérhető a Sixt autókölcsönző szolgáltatásai között.

Bemutatta a corporate kártya igénylésének előnyeit, mellyel a külföldre sokat utazók gyorsíthatják az autó-felvételi folyamatot, és átutalással tudják kiegyenlíteni a számlájukat, otthonról.

Őt követte Lakatos Péter, a cég operation managere, aki az autók felszereltségéről, a bérautó kategóriák részleteiről, asszisztenciáról okosította a "diákságot".

Schmidt Ádám, üzletfejlesztési menedzsertől pedig a Limuzin service üzletághoz kapcsolódó új szolgáltatások részleteibe kaphattunk bepillantást.

Az előadók sorát Dévai Gábor zárta, aki felhívta a figyelmet a Sixt nemzetközi szinten érkező CAR Sharing programjára, mely éppen IT-fejlesztés alatt áll,  majd a cég stratégia partnerei számára elérhető marketing eszközökről, cobranding lehetőségekről is beszélt.

Az előadások után kezdődött az oktatás, amelynek keretében a Sixt flotta autóival tesztelhették reflexeiket, tudásukat a vezetők. A nap végeztével pedig mindenki kézbe kapta bizonyítványát, benne eredményeit.

Kapcsolódó cikkek