Egyre több magyar repül a télből a napsütésbe

Forrás: turizmus.com

 2017. január 09. 10:27

A magyarok egyre szívesebben telelnek meleg klímájú helyeken: a Közel-Kelet vagy az olyan távoli úti célok, mint Phuket vagy a Seychelle-szigetek sokakat vonzanak a téli hónapokban.

A napfényes időjárás mellett ugyanakkor fontos szempont, hogy a pihenni vágyók már az utazásuk közben olyan szolgáltatásokban részesüljenek, amelyek igazán élvezetessé teszik a vakációt - írja közleményében a légitársaság.

Az Emirates Budapest-Dubaj járatának 2014-es indulását követően immár harmadik téli szezonját tölti a magyar fővárosban a légitársaság, amely egyre növekvő igényt tapasztal* az utasok téli „nyaralását" lehetővé tevő szolgáltatások iránt.

 

A magyar utasok körében változatlanul népszerű az Emirates-szel 5,5 óra alatt elérhető Dubaj. A város verőfényes napsütéssel, kortól és élethelyzettől függetlenül nyújt kikapcsolódási lehetőségeket az odalátogatóknak. A légitársaság globális hálózatának köszönhetően az utasok egyetlen kényelmes átszállással elérhetik a távolabbi úti célokat is, így nem meglepő, hogy sokkellemesebb éghajlatra vágyó még messzebb utazik.

 

Horváth Gábor, az Emirates magyarországi country managere szerint a meleg, egzotikus úti célok iránti igény folyamatosan növekszik: „Amíg nyáron többen választják a rövidebb városlátogatásokat például Tokióba, Mumbai-ba vagy Sanghajba, addig a hideg időszakban az utazók inkább hosszabb nyaralásokat választanak, például a Seychelle-szigetekre vagy Thaiföldre. Dubaj továbbra isigen népszerű, mivel mindkét utazási célnak megfelel."

A pihenésre vágyók számára nemcsak a kellemes időjárás, hanem az utazás során kapott kiváló szolgáltatások is elsődlegesek. Az Emirates tapasztalatai szerint a légitársaság kiválasztásánál a téli utazók egyik legfontosabb szempontja az, hogy a pénzükért cserébe minőségi szolgáltatást kapjanak.

Kapcsolódó cikkek