Egzotikus utakkal újít a Cartour

Forrás: turizmus.com

 2015. november 12. 21:12

Katalógusbemutató országjárás keretében, összesen 13 helyszínen mutatja be a Cartour téli árualapját, valamint új egzotikus programjait és körutazásait.

A katalógusbemutató körút budapesti állomásán, 2015. november 12-én Bajna Gábor ügyvezető igazgató a Cartour megújulásáról is beszélt. Elmondta, hogy az eddig főleg a téli síajánlatok terén erős iroda nyitott az egzotikus utak és körutak irányába, amiben döntő szerepe van a QuaesTourtól tavasszal átigazolt 22 új munkatársnak. Ezzel párhuzamosan jelentős informatikai fejlesztésbe kezdtek, a honlap megújítása is zajlik. Közben síelős kínálatukat is folyamatosan bővítik, ajánlataikhoz továbbra is a Magyar Síakadémia, valamint az Iskolai Síoktatók Egyesülete biztosítja az oktatói-szakmai hátteret.

 

Tóth Éva, a Cartour egzotikus utak és körutak iránt felelős referense elmondta: kollégáival együtt, a QuaesTournál szerzett szakmai tapasztalataik és kapcsolatrendszerük birtokában szeretné elérni, hogy a Cartour a jövőben az egzotikus utak piacán is jelentős szerepet töltsön be. Jelenleg az Egyesült Arab Emirátusokba, a Maldív-szigetekre, Kubába, valamint Balira kínálnak utakat, illetve az első szezonban négy körutazásukat indítják el. Első perui, 14 napos körútjukra már betelt a létszám, az út áprilisra és májusra is foglalható lesz. 6 napos Madeira-Lisszabon körútjukat is három alkalommal tervezik indítani. Autentikus Kuba elnevezésű, 10 napos, körutazást és üdülést ötvöző programjukra már két főtől garantált indulást biztosítanak több időpontban. 8 napos indiai körútjukat pedig márciusban indítják. Ezenkívül vállalják egyedi programok összeállítását is. Az egzotikus körutazásokhoz magyar nyelvű idegenvezetést biztosítanak, de összes partnerük kiválasztásánál fontos szempont a magyar nyelvű asszisztencia és a valós idejű online foglalás lehetősége. Egy másik újdonságuk az európai városokat felkereső városlátogató körutak szervezése egyéni utasoknak, fapados légitársaságokkal, háromcsillagos szállodában.

 

Puskás Péter az egyre bővülő síelési kínálatot mutatta be. Az iroda Ausztriában 36 síterület 288 szálláshelyét, Olaszországban 34 síterület 230 szálláshelyét tudja foglalni, de Szlovákiában, Franciaországban, Szlovéniában és Lengyelországban is jelentős kínálattal rendelkeznek. Ezenkívül új terepeken – Szerbiában, Bulgáriában, Svájcban – is ki tudják elégíteni a síelni vágyók igényeit.

Angi Anita referatúravezető többek között a horvát, szlovén és montenegrói szálláshelyek kínálatában is megújulást harangozott be 2016-ra. Elmondta: az Adriagate utazási irodát a Cartour fogja képviselni Magyarországon. Céljuk ezenkívül, hogy szoros együttműködést valósítsanak meg az idegenforgalmi hivatalokkal a mind jobb színvonal elérése érdekében.