ETI-premier: június 20-től köztes leszállás nélkül Marsa Alam-ra

Forrás: turizmus.com

 2018. június 21. 15:38

Fontos nap volt június 20. az Egyiptom-specialista utazásszervező, sőt a magyarországi utazásszervezés életében is: elindult Budapestről az első, közvetlenül és köztes leszállás nélkül Marsa Alam-ba közlekedő charterjárat.

Néhány éve szerepel az üdülőövezet a magyar kínálatban, de eddig vagy úgynevezett „dobbantós” charterjárattal vagy Hurghada repülőteréről buszos transzferrel lehetett megközelíteni. Az új járatot az Air Cairo légitársaság üzemelteti, és az ETI egymaga tölti.

Az első induló ETI-járat Marsa Alam-ra és a „csapat”

Fotó: turizmus.com

Kerekes Gábor country manager kiemelte: „Az új ETI-charterlánc első járata teljes kihasználtsággal szállt fel, és a jelenlegi foglaltsági adatok alapján nagyon nagy eséllyel október végéig közlekedni fog. Az első kimenő járatot egy új Airbus 320-as szolgálta ki, népes és kedves személyzettel, jó fedélzeti ellátással.”

Az Airbus 320-as csaknem tele, röviddel felszállás előtt

Fotó: [forrás]

Ami a szállodakínálatot illeti: a három Red Sea Hotel mellett (Siva Port Ghalib 4*, Port Ghalib Resort 4* és The Palace Port Ghalib 5*) idén egy sor más szálloda is szerepel az ETI kínálatában.

The Palace Port Ghalib

Fotó: turizmus.com

Helyben foglalhatóak változatos fakultatív programok, az utasokat pedig magyar nyelvű idegenvezető várja. „Külön köszönet illeti utasaink mellett viszonteladó partnereinket is, akik első perctől az új és merész projekt mellé álltak, döntő módon részeseivé válva egy szép szakmai sikernek” – zárta mondanivalóját Kerekes Gábor.

Kapcsolódó cikkek