Jamaicával és Floridával újít a Fehérvár Travel

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 19. 13:55

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete, amely idén már 51-féle programajánlattal – 29-féle egzotikus és 22-féle buszos utazással – csábítja az utazni vágyókat a novembertől áprilisig terjedő időszakban. A téli szezon fő újdonságai Jamaica és Florida lesznek.

A kedvelt egzotikus úti célok, mint például Japán, Thaiföld, Vietnam, Kambodzsa, Malajzia, India, Arab Emírségek, Omán, Egyiptom, Dél-Afrika, USA, Mexikó, Brazília, Argentína, Chile, Peru, Ausztrália vagy Új-Zéland idén is szerepelnek a kínálatban. Ezeken felül európai autóbuszos utazásokat is kínál az iroda az adventi, a szilveszteri és a karneváli időszakra.

Az idei téli szezon fő újdonságát Jamaica és Florida jelentik, bővítve ezzel azon utazások sorát, melyek körutazást és üdülést is kínálnak egyszerre. Mindkét desztinációt feltérképezték az év első felében a Fehérvár Travel munkatársai. A tengerentúli újdonságokon kívül bővítették adventi és karneváli kínálatukat is.

A 2016-os év nagy projektje a Fehérvár Travelnél a telephelyépítés autóbuszaik számára. A cég kinőtte azt a helyet, amit eddig béreltek a járműveiknek, ezért is döntöttek az építkezés mellett. Várhatóan 2017 januárjában készül el az az épületegyüttes Székesfehérváron, az M7-es autópálya közelében, mely reményeik szerint ideális körülményeket teremt majd a buszaik, gépkocsivezetőik és a kiszolgáló személyzet részére. A telephelyhez tartoznak majd irodák, pihenők, öltözők, szolgálati lakások, műhelyek, garázsok, raktárak és lesz egy korszerű autóbuszmosó is. Mindezek a fejlesztések azt a célt szolgálják, hogy a cég hosszú távon még színvonalasabb szolgáltatásokat tudjon biztosítani utasainak – írta az utazási iroda közleményében.