Már csoportos körutazásokat is indít az Utazom.com

Forrás: turizmus.com

 2017. május 22. 17:57

Spanyolország, Ciprus és Horvátország az Utazom.com legfontosabb nyári úti céljai. Az online utazási iroda egyik idei újdonsága, hogy belépett a szervezett csoportos körutazások piacára is.

Az Utazom.com több mint 500 szállást kínál az Adria teljes szakaszán, ráadásul mostantól a teljes horvátországi árualap esetében valós idejű kapacitás érhető el honlapjukon – tájékoztatott Fajta Gábor.

Az irodavezető legnagyobb erősségüknek a flexibilitást tarja, mint mondta, a piacon senki nem kínál annyiféle turnust, mint ők. Málta és Ciprus például 3, 4, 5, 7, 9 vagy 11 éjszakára is foglalható náluk. Egyik újdonságuk idén a tengerparti üdülés Dél-Portugáliában, magyar asszisztenciával.

Sokak szerint Belső-Isztria legbájosabb városkája, Motovun

 

Büszkék jól képzett referensi gárdájukra, amely ma már 11 fős, rájuk építve idén beléptek a szervezett csoportos körutazások piacára is, saját újításaikkal. Portugáliát például egyedül az Utazom.com kínálja repülővel lisszaboni érkezéssel és portói visszaúttal. Kínára háromféle utat is kidolgoztak, öt indulással, Dél-Kínában hongkongi üdülés és az Avatar-sziklák megtekintése is a program része.

Már 12 desztinációban biztosítanak magyar nyelvű asszisztenciát, köztük Szicílián, Kubában, Balin, Thailföldön és Dubajban, ez utóbbi immár egész éves úti céljuk. Városlátogató útjai folyamatosan bővülnek, amint elindul egy új fapados járat, azt rögvest csomagba foglalják, így idén már Nizzába, Portóba és és Bordeux-ba is repülhetünk az Utazom.com-mal – tette hozzá az irodavezető.

A fotó az Utazom.com pulai árualap-bemutatóján készült, a cikket keresse a Turizmus Panoráma májusi számában