Megfelelő az utasbiztosításunk a tengerparti extrém sportokhoz?

Forrás: turizmus.com

 2016. július 05. 09:18

Azokat ez a kérdés biztosan nem érdekli, akiknek az egy hét tengerparti nyaralásról rögtön az egész nap a parton fekvő és a tökéletes barnulás érdekében 15 percenként forgolódó, a vízbe nem belemenős pihenés jut eszükbe. Viszont akik aktívan kívánják eltölteni nyaralásukat, azoknak fontos lehet...

A tengerpartokon nem csak a fiatalok, hanem a családok és az idősebbek körében is igen népszerű és kedvelt a banánozás és a fánk, aminek mondhatni jobb esetben csapatépítő és nem csapat „széthullajtó” szerepe van a nyaralás során. Aki már próbálta, tudja miről beszélünk. :) Azok, akik viszont azt szeretik, ha egyedül élik meg, ahogy az adrenalin elönti testüket, azok a vízisí, wakeboard, kitesurf vagy az eget meghódítva a parasailinget próbálhatják ki. Bármelyiket is választják, az élmény előre borítékolható lesz.

 

Azonban nekik is, mint minden tengerparton nyaralónak fontos tudnia, hogy ezeknek az eszközöknek a használata során bekövetkező sérülésekre az „alap” utasbiztosítások egyáltalán nem, vagy csak külön plusz díj megfizetése mellett nyújtanak részben vagy egészben fedezetet.

Ezért ajánljuk mindenkinek a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítás megkötését, mert így külön pótdíj megfizetése nélkül, az alapáron, egy komplett védelmet kap az utas a tengerparti nyaralásához.

És ahogy a Mondial Assistance utasbiztosítónak, úgy az utazási irodáknak is az az érdekük, hogy utasaikat a lehető legnagyobb biztonságban „engedjék” el külföldre. (x)