Nyereményjátékot indított a MÁV-Volán-csoport

Forrás: turizmus.com

 2022. február 15. 15:49

A vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó MÁV app és az ELVIRA 2020 decembere óta átjárhatók, megtörtént a korábbi, esetenként duplikált felhasználói fiókok összevonása, egyetlen regisztráció mindkét felülethez alkalmas.

Ezen közös regisztrációk száma érkezett most a jelentős, 1 milliós mérföldkőhöz. Ez a szám nemcsak az utasok bizalmát támasztja alá, hanem azt is, hogy a MÁV-Volán-csoport online jegyértékesítő (JÉ) rendszere megkerülhetetlenné vált a hazai közösségi közlekedés terén – fogalmaz a MÁV közleménye.

A vasúttársaság a mai naptól nyereményjátékot indított, bárki részt vehet rajta, aki JÉ tag vagy a JÉ közösség tagjává válik a játék időtartama alatt, március 20-ig. Minden JÉ és leendő JÉ tagot várnak a mavcsoport.hu/egymillio oldalon.

2021-ben az utasok majdnem egyharmada váltotta meg jegyét az új ELVIRA felületén, vagy a vasúti és Volánbusz termékeket is tartalmazó MÁV applikáción keresztül, vagyis az érintésmentes vásárlás térnyerése jól kimutatható a MÁV-Volán-csoportnál is.

A játék résztvevői akár Bécsbe, Pozsonyba vagy Münchenbe szóló vonatjegyeket is nyerhetnek

Fotó: zoldkozossegikozlekedes.hu

A 2019-es egyharmadhoz képest 2021-ben pedig már az online értékesítés kétharmada az applikáción keresztül történt, és csaknem minden ötödik belföldi vonatozó itt megváltott jeggyel utazott. 2021-ben 15 milliónál is több terméket vásároltak az alkalmazáson keresztül az utasok, több mint 8 milliárd forint értékben. A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, valamint több mint 58 ezer bérletet is vásároltak.

A jelentős mérföldkövet kétféle módon is emlékezetessé kívánja tenni a MÁV-Volán-csoport: amellett, hogy az egymilliomodik regisztráló jutalomban részesül, a korábbi 999 999 felhasználó számára is nyitva áll a lehetőség, hogy kivegye a részét az ünneplésből.

A mavcsoport.hu/egymillio oldalon található regisztrációs felületen csupán néhány adatot kell megadni, amivel mindenki részt vehet a most induló és 2022. március 20-án éjfélig tartó nyereményjátékban,ami az eddigi regisztrálók mellett azok számára is nyitva áll, akik a játék időtartama alatt véglegesítik regisztrációjukat akár a MÁV appon, akár a jegy.mav.hu oldalon keresztül.

 

A játék résztvevői az alábbi értékes nyeremények valamelyikét nyerhetik meg:

  • 3 db START KLUB VIP KÁRTYA;
  • 1 db 2 személyes 1. osztályú Bécsbe szóló vonatjegy oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 személyes 1. osztályú Pozsonyba szóló vonatjegy oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 fő részére 2 személyes hálókocsiba szóló vonatjegy Münchenbe oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 fő részére 2 személyes hálókocsiba szóló vonatjegy Berlinbe oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • élményutazás KISS vezetőállásban a Dunakanyarba (Budapest-Szob) 1 fő részére (oda-vissza).