Országspecifikus árakkal rukkol elő a China Airlines

Szerző: turizmus.com

Forrás: turizmus.com

 2017. január 03. 15:46

A China Airlines bécsi regionális központjában tartották a kelet-európai GSA-k éves értekezletét december végén, ahol beszámoltak a légitársaság 2017-es újdonságairól is.

A légitársaság január 10-től  a Bécs–Tajpej közvetlen járatát az új, jelenleg a világ legmodernebb gépének számító Airbus-350 típusú gépével teljesíti. Az új gépek beindításával nemcsak a kapacitás nő, de új szolgáltatásokat is bevezetnek.


Így Európából a „Family  coach” a sláger, amely egy vonzó repülési lehetőség az együtt utazó családok számára három főig, de egy utas repülése esetén is igénybe vehető. A három turistaülés 180 fokban ledönthető (képünkön), ezáltal minimális ráfizetés ellenében kényelmes utazás válik lehetővé már turistaosztályon is. Az értékesítő utazási irodák különösen vonzó lehet, hogy a bevezetés időszakában 8% extra jutalékot kapnak.

Szintén nagy érdeklődésre számíthat a Premium Economy osztályon történő utazás, hiszen az Európa–Tajvan közötti menetidő 13 óra.

Hamarosan országspecifikusan jelennek meg a légitársaság új árai, így többek között a Magyarországról meghirdetett tarifák is bekerülnek a GDS-rendszerekbe. Újdonság, hogy az YQ-t (kerozinfelár) beépítik az árakba, így azok áttekinthetőbbé válnak.

Az A-350-es gépek Amszterdamból és Rómából is közlekednek majd 2017-ben. Ezek a  nonstop járatok átlagban négy órával rövidítik le az eddigi menetidőt.

A kelet-európai országok – Magyarország, Románai, Szlovákia, Csehország – GSA-állomásai is jól zárták a 2016-os évet az egyre növekvő konkurencia ellenére. Tajvanon kívül a legnépszerűbb desztinációk voltak Vietnam, Bali, a Fülöp-szigetek,  Új-Zéland és Ausztrália – mondta Wei Wang, a légitársaság regionális igazgatója. Egyes országokból nagyon megemelkedett a turista forgalom a csendes-óceáni szigetvilág irányába, Kororba és Guamba, amely egyre keresettebb új úti cél a magyar utasok körében is.

A bécsi GSA-értekezleten Sárdi Rezső és Diószegi Ilona vett részt a magyarországi GSA képviseletében.