Osztrák Workshop

Forrás: turizmus.com

 2015. március 15. 14:17

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendez 2015. április 13-án (hétfőn), 10-14 óráig. Ausztria turisztikai szakemberei ezúttal a város szívében található helyszínen, a Kempinski Hotel Corvinusban várják magyar partnereiket.

A szakmai találkozón 34 osztrák kiállító jelenik meg; országos hálózatok és az alábbi tartományok képviseltetik magukat: Alsó-Ausztria, Bécs, Karintia, SalzburgerLand, Stájerország és Tirol.

A személyes kapcsolatfelvételen túl itt ízelítőt kaphat Ausztria turisztikai kínálatából, valamint ötleteket a téli és a nyári szezonra való felkészüléshez. A rendezvényen való részvétel feltétele az Österreich Werbung Marketing Kft.-től kapott meghívó, illetve részvételi visszaigazolás.

A részvétel ingyenes, a találkozóra a Magyarországon regisztrált, kiutaztatási tevékenységet folytató utazási irodák jelentkezését várják a szervezők.

A workshopra a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet regisztrálni, a jelentkezés elfogadásáról írásbeli visszaigazolást kapnak a résztvevők a rendezvényt megelőzően.

Részletes információk és a jelentkezési lap itt elérhető!

(x)