RentiT-támogatás a koronavírus miatt bajba jutott cégeknek

Forrás: turizmus.com

 2020. március 09. 14:49

A rentiT díjmentes informatikai támogatást nyújt azon MARESZ- és UNICEO-tagoknak, melyek a vírus okozta krízis miatt rendezvényt kénytelenek lemondani vagy munkatársai otthoni munkavégzésre kényszerülnek.

Kiss Zsolt

Fotó: RentiT

„Mintegy huszonöt éves piaci jelenlétünk során sok vészhelyzettel találkoztunk már, viszont a jelen helyzet sajnos rendkívül súlyosan érinti a hazai rendezvényszakmát.

A tapasztalatom az, hogy ilyen helyzetben eluralkodik a tanácstalanság és a káosz. Úgy gondoltam, jó lenne ebben a helyzetben valamilyen biztos pontot jelentve segítséget nyújtani és irányt mutatni az érintetteknek.

Jelentős informatikai infrastruktúrával rendelkezünk, melynek szabad kapacitásait rendelkezésre bocsátjuk azon cégek részére, akiknek ezáltal segíthetünk enyhíteni a járvány okozta károkat” – mondta Kiss Zsolt, a rendezvényinformatikával foglalkozó rentiT ügyvezető igazgatója.

A RentiT kapaszkodót nyújt a többi cégnek

Fotó: 123rf.com

A felajánlott szolgáltatások között van online interaktív webkonferencia szolgáltatás, internetes közvetítés, események egyirányú közvetítése és ötvözése webkonferencia-megoldással, online együttműködés, tárterület, fájlmegosztás, közös fájlszerkesztés és online csoportmunka támogatás, IP telefónia, titkosított IP telefonbeszélgetések és telefonkonferencia megoldások, valamint tömeges levélkiküldés.

A lehetőséget a MARESZ és UNICEO tagjai vehetik igénybe előjegyzési sorrendben maximum 3 hónapos időtartamra vagy a járványveszély végét jelentő hatósági bejelentésig.