Sun & Fun Holidays: heti 26 üdülőjárat jövőre

Forrás: turizmus.com

 2017. november 21. 11:06

A hét minden napján kínál legalább egy törökországi üdülőjáratot jövőre utasainak a Sun & Fun Holidays, amely az idei 22 ezer utas után 2018-ban 25 ezer fővel tervez – tudtuk meg a társaság workshoppal egybekötött katalógus-bemutatóján.

Kilencedik nyári szezonjára készül a Sun & Fun Holidays. A társaság továbbra is a klasszikus tour-operátor modellt követi, csak viszonteladókon keresztül értékesít – hangzott el az iroda nagyszabású katalógus-bemutatóján, amelyen 300 partner vett részt a Budapest Marriott Hotelben.

Az árualap bemutatása előtt a partnerek több tucat török szálloda képviselőjével személyesen is találkozhattak egy workshop keretében. A rendezvényen személyesen jelen voltak utazásszervező török, egyiptomi és bolgár beutaztató partnereinek tulajdonosai és néhány munkatársuk is .

Amint azt Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető kiemelte, a társaság kiváló évet zár az idén, és nem csupán a pénzügyi mutatók tekintetében. A társaságnál az utaselégedettség 99,5%-os.

A jelentős idei forgalomnövekedés miatt bővítették a létszámot a pénzügyi részlegen, a foglalási osztályon pedig két új kollégával is találkozhatunk, Szalai Ágnessel és Bernáth Tímeával. Flight menedzserként a szakmában sokak által ismert Zsidi Zoltán, destination managerként pedig Emrah Seyit lépett be a céghez.

A rendezvényen elhangzott, hogy jelenleg 850 viszonteladóval dolgozik az iroda. Sulyok Tamás partnerkapcsolati vezető ismertette az újdonságokat. Mint elmondta, Best Price jelzéssel látták el katalógusukban és honlapjukon azokat a szállodákat, amelyeket meglátásuk szerint magyarországi indulással a legjobb áron ők kínálnak.

A Selected Hotels jelzés alatt pedig olyan szálláshelyeket gyűjtöttek egybe, amelyek a korábbi években a legsikeresebbek voltak kínálatukban. Az online fejlesztések további újdonsága a szállodák térképes megjelenítése a kereséskor, így ugyanazon a felületen látható az összes környékbeli szálloda elhelyezkedése és napi ára is, így könnyebben lehet választani közülük. A részletes keresés funkció csillagok, illetve jellemzők (pl. családbarát) alapján történő keresést is lehetővé tesz.

A Sun & Fun Holidays továbbra is támogatja az előfoglalásokat, 15-50% kedvezményt érhet el a szállásárból, aki április 30. előtt foglal. A kedvezmény mértéke az egyes szállodáktól függ. Ezen felül az iroda garanciát vállal arra, hogy aki a határidő végéig befizeti az üdülése árát, annak nem fognak árat emelni, bármi történik a későbbiekben.

Az utazásszervező ambiciózus terveket vázolt fel a jövő nyárral kapcsolatban. Legfőbb desztinációjukba, a török riviérára Budapestről 2018-ban heti kilenc járatot terveznek indítani, a hét minden napján egyet, pénteken és vasárnap pedig kettőt is. Ezen felül Debrecenből is lesz két járatuk Antalyára. A járatbőség még több kombinációs lehetőséget is jelent az utasok számára 10-12 napos üdülésekre. Dalamanba is lesz heti egy járata az irodának, melyet Észak-Ciprussal kombinálnak.

Hurghadára heti két járatot terveznek a növekvő kereslet miatt. Krétára heti kettő, Rodoszra és Korfura heti egy indulás állnak az utasok rendelkezésére. Zakynthoszra budapesti és debreceni indulással is kínálnak helyeket. A görög kínálattal kapcsolatban elhangzott, hogy korlátozottak és gyorsan fogynak a szállások, így ott különösen érdemes időben foglalni.

Bulgáriába heti három járatuk lesz Budapestről, egy pedig Debrecenből. A részletes chartermenetrend letölthető az iroda honlapjáról az Extrák menüpont alatt.

 

A Sun & Fun Holidays munkatársaival egy öt állomásos országos road-show-n is találkozhatnak a partnerek, de ott lesznek a jövő évi Utazás kiállításon is.

A rendezvényen Tolga Deniz ismertette a Sun & Fun Holidays 2017. évi eredményeit. Eszerint idei árbevételük eléri a 4,5 milliárd forintot, a partnereknek kifizetett jutalék összege pedig az 550 milliót. Vagyoni biztosítékukat év közben 600-ról 900 millió forintra emelték, a nyáron 22 üdülőjáratot üzemeltettek, 75 hotellel volt exkluzív szerződésük és összesen 22 ezer főt utaztattak.

2018-ban minden mutató vonatkozásában bővülést terveznek: szeretnék tovább emelni a vagyoni biztosíték összegét, az utasszámot 25 ezer főre növelnék, a járatok száma 26 lenne hetente. Az exkluzív hotelek száma 100-ra nő. Új desztinációjuk lesz jövőre Albánia.

A Sun & Fun Holidays társcége, a három évvel ezelőtt indult Last Call Travel is bemutatta jövő évi terveit az est folyamán. Amint azt Péhl Beatrix irodavezető elmondta, kedvező árfekvésű utazási csomagokat és személyre szabott utakat kínálnak, ezen felül repülőjegy, hajóutak és fly&drive programok is foglalhatók náluk. Az iroda honlapja decembertől megújul.

Körutas kínálatukban India-Nepál, valamint Thaiföld-Kambodzsa kombináció és Az Egyesült Arab Emitárusok szerepel, valamint üdüléseket kínálnak a legnépszerűbb egzotikus nyaralóhelyekre. A Last Call Travel idén 1580 főt utaztatott, árbevétele 280 millió forint volt, vagyoni biztosítékát év közben 20-ról 50 millióra emelte.