Szeptember végéig vakációzhatunk a MÁV-val

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 24. 14:21

Még nincs vége a nyaralási szezonnak a vasúttársaságnál: a Vakáció fantázianevű bérletet szeptember 30-ig vehetik igénybe a diákok.

A bérlet 30 napig érvényes változata szeptember 1-jéig, a 15 napos szeptember 16-ig még megvásárolható. A Vakációbérletekkel a diákok egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain, másodosztályon.

Azoknak a diákoknak, akik a következő egy-másfél hónapban belföldi programokat, utazásokat, kirándulásokat terveznek, érdemes kihasználniuk a pénztárcabarát lehetőségeket.

A még néhány napig elérhető 30 napos bérlet 15900 forintba kerül, és szeptember 30-ig korlátlan utazást biztosít a MÁV-START, illetve a GSSEVteljes belföldi hálózatán, másodosztályon. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, felárasvonat –például InterCity – használatához a felárat meg kell fizetni, gyorsvonati pótjegyet viszont nem kell váltani.


Azoknak a diákoknak, akik még szeptemberben utazásokat terveznek, érdemes kihasználniuk a lehetőségeket.

Fotó: MÁV-START

A 15 napos bérlet 9900 forintba kerül, és szeptember 16-ig lehet megvásárolni –természetesen nemcsak pénztárban, hanem automatából vagy akár online is. Ráadásul internetes vásárlás esetén 3 százalékkal olcsóbb, ha az otthoni kinyomtatását vagy mobiltelefonon, esetleg a laptop képernyőjén való bemutatását választjuk.

A 15 napig érvényes Vakáció bérletet 2017 nyarán vezette be a vasúttársaság, de már most legalább olyan népszerű, mint a többi változat: a Vakációbérletekből eddig csaknem 25 százalékkal több fogyott, mint a múlt év hasonló időszakában.

 

Kapcsolódó cikkek