Szeretetlavinát indított el Vivien

Forrás: turizmus.com

 2019. május 14. 17:18

Élete nagy élményét élheti át ezekben a napokban egyiptomi üdülésén Vivien, az a pécsi tini, aki az utazási irodák páratlan összefogása révén eljuthatott szüleivel Hurghadára.

Korábban beszámoltunk arról, hogy egy gerincvelői izomsorvadásban szenvedő, kerekesszékhez kötött beteg 17 éves lány vágyát valósították meg az utazási irodák, amikor eljuttatták őt és családját a csodálatos Siva Grand Beachre, Hurghadába.

Vivien édesanyjával Hurghadán

Fotó: turizmus.com

Kíváncsiak voltunk, hogy telik Vivien nyaralása, s utazási irodai összekötője tájékoztatta szerkesztőségünket néhány friss infóval és fotóval. Mint írja: Vivi rendkívül boldog, imádja a tájat és a nagy meleget, és sok felejthetetlen élményben részesült már eddig. Beszámol arról is, hogy már púpos tevén is ült, haját afróra fonták, és természetesen a tengerben is megmártózott, igaz, segítséggel.

Vivien folyamatosan beszámol napjairól kapcsolattartójának, nem győzi eleget mondani, mennyire hálás  és rendkívül boldog.

Első nap volt egy kis láza, és egyéb gasztroenteorológiai problémája, de a szervezete hamar átállt, kapott megfelelő gyógyszert, és a második nap reggelére már kutya baja sem volt.

A május 17-ig tartó nyaralás további programjában szerepel delfinshow és kirándulás Giftun-szigetre.

Vivien úszógumival

Fotó: turizmus.com

De nemcsak Viviennek volt ez az út hatalmas élmény. Irodás kapcsolattartója – aki továbbra is a háttérben kíván maradni – elmondta Vivien nyaralása kapcsán, soha nem gondolta volna, hogy ez a szakma erre is képes. Temérdek szeretet és pozitív energia áradt az összes segíteni akaró embertől, hogy a lány álma megvalósulhasson. Ráadásul ő maga is rengeteg új szakmabelivel ismerkedett meg. Ezért ő is hálás Viviennek, hogy az életébe toppant, és egy igazi szeretetlavinát indított el.