Több mint 500 indulási időpont és 10 százalék kedvezmény a Z(s)eppelintől

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. március 15. 12:10

Március 31-ig 10 százalékos összevont előfoglalási kedvezménnyel foglalhatók a közel három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szegedi székhelyű utazási iroda körutazásai és városlátogatásai.

Több mint 170 programot, köztük 7 teljesen új utazási terméket kínál utasainak 2023-ban a Z(s)eppelin Utazási Iroda, törzsutasaik és új ügyfeleik több mint 500 indulási időpont közül választhatnak.

A belföldi helyszínekre, kedvelt európai úti célokra vagy tengerentúli tájakra kalauzoló utazások a március 31-ig tartó előfoglalási akció keretében a listaárnál 10 százalékkal olcsóbban foglalhatók le.

A „Év Utazási Irodája” címet és Magyar Brands elismerést több alkalommal elnyert utazásszervező húsvétra, a május elsejei hosszú hétvégére és pünkösdre egyaránt gazdag programkínálatot állított össze.

z(s)eppelin

Tour operator országosan 800 értékesítési partnerrel dolgozik együtt

Fotó: Z(s)eppelin

A tavaszvárás jegyében nárciszünnepre (Bad Ausse), orchideák kavalkádjára (Klosterneuburg) hívják utasaikat, számos európai, tavaszköszöntő program mellett. A könnyebb eligazodás érdekében weboldalukon a programhossz, tematika, árkategória, valamint közlekedési eszköz szerint és időrendben is keresgélhetünk.

A fennállásának 30. évfordulóját jövőre ünneplő tour operator a növekvő forgalommal párhuzamosan csapatát is folyamatosan bővíti, országosan 800 értékesítési partnerrel dolgozik együtt.

Utasaik kényelmére és biztonságára ügyelve hosszabb és rövidebb autóbuszos túráikat saját tulajdonukban lévő, magas színvonalú járművekkel bonyolítják. Saját fejlesztésű applikációjukban, a március végétől elérhető UTAZAS APP-ban a Z(s)eppelin Programok extra kedvezményekkel foglalhatók.

(X)