Új Lufthansa City Center-iroda nyílt Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2019. november 11. 15:30

A Platinum Travel Solutions utazási iroda Lutfhansa City Center Platinum Travel néven létrehozta a cégcsoport új, "tailor-made" szabadidős utaztatási részlegét.
Az új üzletág elsősorban az észak-amerikai utak specialistája, de portfóliójában megtalálhatóak a legnépszerűbb európai és közép-amerikai desztinációk is.
A nyitócsapat célja a portfólió összeállításakor és a honlap megtervezésekor az volt, hogy az utazási iroda segítségével utasainak meglegyen a lehetősége olyan városokba eljutni, olyan programokon részt venni, olyan szállásokon tölteni az éjszakát, amit eddig nem találtak a magyar piacon.

 

Az iroda legfőbb missziója a járatlan utak bevezetése mellett, hogy fenntartható utazási megoldásokat ajánljon utasainak, ezzel kímélve a természetet. Hitvallásuk szerint az utazás nem kell, hogy környezetszennyező legyen, bár extra hozzáértést igényel az utak megtervezése.
A Platinum Travel Solutionst 2016-ban alapította Borsányi Balázs tulajdonos és ügyvezető mintegy két évtizedes üzleti és szabadidős utaztatásban megszerzett tapasztalattal a háta mögött.