Utazás 2019 kiállítás

Forrás: turizmus.com

 2018. október 02. 09:30

Magyarország első számú turisztikai vására, a HUNGEXPO Utazás kiállítása egyedi és különleges hétvégével várja a közönséget.

„Aktív hétvége van.” szlogen értelmében utazást szerető, aktív közönséget kíván elérni. Célja, hogy a kiállításon az érdeklődő közvetlen kapjon tájékoztatást úti célokról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről, kirándulási lehetőségekről és felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszoljanak. A kiállítók által teremtett környezet utazásra inspirál majd, melyhez még változatos szórakoztató programokat is terveznek a szervezők.

 

A szakmai és a nagyközönség napok fókuszába az aktív turizmus, a sport kerül. Az Utazás kiállítás csapata arra kéri a kiállítókat, hogy a megszokott ajánlataik mellett külön wellness és különböző sportokra épülő csomagajánlatokkal is készüljenek.

Algéria, mint a kiállítás külföldi díszvendége különösen nagy gonddal tervezi nevezetességeinek ismertetését. Afrika földközi-tengeri partvidékének legnagyobb és a magyarok által még nem annyira ismert országa rengeteg érdekességgel szolgál. UNESCO Világörökségi helyszínek, római birodalom emlékei, az arab és a francia kultúra, a római és a berber múltnak a keveredése mellett a természet is nagyon sokszínű.

Bács-Kiskun megye és Kecskemét látja el a belföldi díszvendég szerepét. Hatalmas lelkesedéssel és összefogással dolgoznak 24 település és 6 szervezet látnivalóinak bemutatásán, külön figyelmet szentelve az egészség-, bor- és gasztroturizmusra.

Legyen Ön is alakítója ennek a kiállításnak!

2018.10.15-ig történő jelentkezés esetén átlagosan 15% kedvezménnyel lehet még kiállítói helyet foglalni.

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)

Kapcsolódó cikkek