20 éves a Tourinform Veszprém

Forrás: turizmus.com

 2018. április 23. 15:35

Húsz évvel ezelőtt indult a Tourinform Veszprémben. A kerek évfordulót méltó módon ünnepelték meg.

1998. április 1-én 20 éve nyitotta meg kapuit Veszprémben, a Rákóczi utcában a Tourinform Veszprém két alkalmazottal.

2000-ben új helyszínre költözött, a Vár utcába, mígnem 2010-ben elnyerte jelenlegi helyét, az Óváros tér 2. szám alatt.

Az évforduló alkalmából április 21-én egy kis ünnepséget tartottak a Tourinform Veszprémben, melynek keretében felidézték az elmúlt évek legszebb pillanatait, köszöntötték a volt és jelenlegi irodavezetőt és dolgozókat is.

A visszaemlékezésen részt vett Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere is, aki rövid beszédében köszönte meg az elmúlt 20 év munkáját. Ezután Lőrincz Katalin, az iroda megalapítója és korábbi irodavezetője gondolatait hallgathatták meg a jelenlevők.

Majd Szabó Renáta, a Tourinform Veszprém irodavezetője foglalta össze röviden a Tourinform Veszprém eddigi munkásságának mérföldköveit. Az iroda 47. tagként csatlakozott a Tourinform-hálózathoz. Visszatekintve az elmúlt 20 évre, olyan díjak kísérték az iroda útját, mint az Év Tourinformátora cím, amelynek arany, illetve ezüst fokozatát az iroda két vezetője is kiérdemelte.

De említhetnénk az Év TDM Menedzsere díjat valamint az „Év Tourinform Iroda Fenntartója” díjat, amelyet 2012-ben a Tourinform Veszprém fenntartója, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. nyert el.

Az elmúlt 20 évben közel 600.000 turistát láttak el információval a különböző helyszíneken. Több mint 120 kiállításon népszerűsítették a város turisztikai kínálatát és közel 1.200.000 db kiadványt adtak át az érdeklődőknek.

Kapcsolódó cikkek

Bocsi Andrea új utakon

2018. január 03.