Megjelent a Magyarország vár magazin októberi száma

Forrás: turizmus.com

 2021. október 07. 15:54

A szerkesztőségünk gondozásában készült belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon. Ezt ajánlunk a következő hetekre.

Magyarország az őszi hónapokban is megannyi ragyogó lehetőséget kínál a feltöltődéshez, az erdei kirándulásoktól a páratlan kulturális kincsein át a wellnessprogramokig.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Az őszi iskolai szünet kiváló alkalom arra, hogy felfrissítsük az egész családot egy maradandó élményt nyújtó belföldi utazás kalandjával.

Belföldi bakancslistájukra mindenképpen vegyék fel az alföldi pusztákra ilyentájt tízezrével érkező darvak káprázatos vonulását, és a szüreti időszak annak is kedvez, hogy megismerkedjenek borvidéki legjeinkkel, ezeket mostani lapszámunkban össze is gyűjtöttünk.

Kiránduláshoz kerékpáros túrákat, a Turjánvidéket és vadregényes szurdokokat ajánlunk, amelyeket egyszer mindenkinek be kell járnia.

Ráadásul Budapest egy olyan rejtett arcát mutatjuk meg különleges szakrális helyei által, amelyek felemelővé tehetnek egy hétköznapi sétát is.

NÉZZE MEG A MAGYARORSZÁG VÁR MAGAZIN OKTÓBERI SZÁMÁT ITT! >>>

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent belföldi utazási magazin nyomtatott formátumban elérhető az október 7-én megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse behúzva a Figyelőben, a Világgazdaságban, a Nemzeti Sportban, a Borsban, a Ripost 7-ben, a Magyar Nemzetben, a Mandinerben vagy a Szabad Földben.

A magazin korábbi cikkeit online a Turizmus.com oldalán ezen a linken olvashatja el.


A Magyarország vár magazin főtámogatója: