Újra PLÁZS Siófokon

Forrás: turizmus.com

 2017. április 21. 10:46

Június 17-től nyit a PLÁZS Siófokon, ahonnan nem is érdemes kimozdulni egészen augusztus végéig. A napközben pihenést este bulik követik, hiszen itt lesz a hazai élvonal a Halott Pénztől, a Wellhellon át a Punnanyig, és 24 órára beköltözik Ibiza is.

Minőségi szolgáltatásaival, egyedülálló, fehérhomokos strandjával és változatos napközbeni és esti programjaival vált a balatoni nyár megkerülhetetlen helyszínévé a siófoki ellazulás központja, a tavaly megújult PLÁZS, amely már rögtön az első évben több mint 150.000 vendéget vonzott Siófokra a szezon alatt. Az alaposan átformálódott, korábban mindenféle Beachnek elkeresztelt helyszín idén újabb csinosításokon esik majd át: tovább szépülnek a dekorációs elemek, megújul a V.I.P. helyszín és vadonatúj medence - körülötte baldachinos ágyakkal - várja a pihenni vágyókat.

Hétvégenként pedig a hazai zenei élvonal legjobb koncertjein rúghatjuk a homokot, aminek a Balaton és a csillagos ég adja majd a díszleteit. Halott Pénzzel nyit majd a PLÁZS, ami idén a MOL Nagyon Balaton sorozatnak szerves része lesz, s a nyitónapon lép majd fel a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese is. Jön majd a Wellhello, a Punnany Massif, Majkáék, Ganxstáék, Dallos Bogi és a TNT és megannyi party a siófoki holdfényes éjszakában.

 

 

Július 22-én viszont a PLÁZS-ra költözik egy napra Ibiza. A ONEDAY Electronic Fest, az első 24 órás Day and Night Party reggel 10-kor indul a fehérhomokos partihelyszínen és az éjszaka a siófoki Palace-ban folytatódik másnap reggel 10-ig. Az elektrobuli főszereplője Luciano, a világ egyik legmenőbb tech-house DJ-je, a szcéna többszörös díjazottja, Ibiza rezidense. A hagyományteremtő szándékkal induló elektronikus fesztiválon ott lesz még számos hazai projekt, a Badgirls, Debut, az After Dark, a Cinema Hall, a Cinematine, az I Love Deep, a We are cre8tion és a szervezők a későbbiekben még egy szupersztárt ígérnek Luciano mellé.

A PLÁZSra persze napközben is érdemes kilátogatni, hiszen a Balaton legszebb homokos strandja a pihenésre és az aktív testmozgásra is rengeteg lehetőséget kínál. Kipróbálható az itthon is egyre népszerűbb SUP, a streetball, a lábtenisz, a strandröplabda, a profi és amatőr focisták egyaránt élvezhetik a hazai fejlesztésű, már jól ismert teqballt. A kondiedzésekről sem kell lemondani a Scitec Summer Gymnek és a street workout pályának köszönhetően, miközben a Gilda Max további ingyenes megmozgató programokat kínál. Aki nem szeretne lemaradni a Vizes VB történéseiről, az itt felállított kivetítőkön szurkolhat kedvenc sportolóinak. És a PLÁZSon az otthon felejtett nyári olvasnivaló miatt sem kell aggódni, a strandkönyvtárból bármikor kölcsönözhetünk, a Siófoki Városi Könyvtár jóvoltából.