Ígéretes tárgyalási lehetőségek és inspiráló környezet a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2022. október 11. 15:45

Régi és új üzleti partnereikkel egyaránt találkozhatnak és a teljes 2023-as üzleti évüket megalapozhatják a látogatók az Anantara New York Palace Hotelben november 10-én megrendezésre kerülő MICE Business Day-en. Soroljuk az érveket, amiért érdemes ellátogatni a rendezvényre!

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság témakörét fókuszba helyező szakmai előadások és nagyszerű B2B tárgyalási lehetőségek várják a résztvevőket a hazai MICE piac legfontosabb eseményén, az edukációt és a networkinget egyaránt kiemelten kezelő MICE Business Day-en.

Az üzleti turisztikai workshopra a szervezők mindenkit várnak, aki céges utaztatásban, konferenciák, incentive utak, családi napok szervezésében közreműködik, üzleti találkozók, szakmai fórumok, vagy szakmai és csapatépítő tréningek létrehozásában és lebonyolításában vesz részt.

Lássuk, milyen érvek szólnak a részvétel mellett!

 

Mindenki itt lesz, aki számít

A one to one workshoppal egybekötött szakmai fórumra kilátogatók új turisztikai szolgáltatókat ismerhetnek meg, hiszen az eseményen a legnagyobb helyszínek és szolgáltatók mutatkoznak be, köztük régi és új, hazai és a környező országokból érkező vállalkozások. A MICE Business Day weboldalán már elérhető a kiállítók listája, hogy az érdeklődők már az online diary megnyitása előtt tájékozódhassanak a szolgáltatókról.

A résztvevőket számos B2B tárgyalási lehetőség várja

Fotó: Turizmus Kft.

Regisztrációt követően ingyenes a részvétel

A szervezők az idén is minden megtesznek azért, hogy segítsék a minőségi szolgáltatást nyújtó kiállítók és az igényes kereslet egymásra találását. Éppen ezért a szakmai vásárlók ingyenesen léphetnek be az eseményre, amennyiben minimum 5 időpontot foglalnak az online diary-n keresztül a kiállítókhoz. Az idei évben először az online diary-n keresztül a MICE Business Day partnereinél is foglalhatók időpontok, a kötelező 5 kiállítói időpontfoglaláson túl. A részvétel feltételét jelentő kötelező regisztrációra ITT van lehetőség.

Az esemény partnereiről pedig ITT találhatók információk.

 

A legjobb üzletek kávé mellett születnek

Az inspiráló környezetben megtartott, egész napos eseményen nem csak az előre eltervezett tárgyalásokra, hanem a kötetlen networkingre is remek lehetőségek kínálkoznak a magas színvonalú szolgáltatást kínáló vállalkozások képviselőivel. A látogatók a kiállítók mellett személyesen találkozhatnak többek között a Turizmus Kft., a Visual Europe Group, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, az Anantara New York Palace Hotel, a PR in Hungary, a Trend FM, a Kulcs-Soft és a Segafredo csapatával.

 

Legyen naprakész!

Feltétlenül érdemes kilátogatni akkor is, ha nem akar lemaradni a legfrissebb szakmai hírekről. A délelőtti prezentációk során nemzetközileg elismert előadók beszélnek az ágazat legégetőbb problémáiról és a lehetséges megoldásokról. Az eseményre érkezők a Turizmus.com Magazin és a Business Traveller Hungary közös, novemberi lapszámát is kézhez kapják.

 

HAMAROSAN NYIT AZ ONLINE ÓRAREND, REGISZTRÁLJON MÉG MA!