A Skal is az MTSZ-ben

Forrás: turizmus.com

 2018. április 17. 12:13

A magyar Skal egyesület 28. tagként csatlakozott a Magyar Turisztikai Szövetség alapítványhoz.

A szövetség főtitkára a Skal International Hungary egyesület április 17-i reggelijén, meghívott előadóként tartott tájékoztatót. Sztojanovits Kristóf röviden bemutatta a szövetségek szövetségének aposztrofált alapítványt, majd, a közelmúlt szakmai eredményei közül kiemelte, hogy a tagszervezetek javaslatai alapján összeállították egy anyagot a turizmus állami irányítása számára, s el is juttatták azt az MTÜ vezérigazgatójának.
A főtitkár a legfontosabb feladatok közül kiemelte a szakmai képzés, illetve továbbképzés új formáinak megteremtését, s jelezte, hogy ebben a témakörben a közeljövőben vitanapot tartanak.

Jávorkai Péter, a SKÅL International Hungary egyesület elnöke rövid tájékoztatójában felhívta a jelenlévők figyelmét a május 7-én esedékes Skal délutánra. Az ebéddel kezdődő, majd rövid, kora esti fogadással záruló eseménynek a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum ad majd otthont.
A Skal népszerűsítésére és új tagok megnyerésére szerveződő délután folyamán nemzetközi és hazai szaktekintélyek tartanak rövid prezentációkat. A külföldi előadók között lesz többek között Washington, Zágráb és Stockholm Skal klubjának elnöke, a hazai szaktekintélyeket pedig Pintér Katalin (Gerbeaud Ház), Könnyid László (MSZÉSZ) és Kraft Péter (Kraft Associates), valamint, Jost Lammers (Budapest Airport) képviseli majd.
A „tradíció és innováció” jegyében szervezett eseményen a La Fiesta Party Service gondoskodik majd a cateringről.

Az április 17-i Skal reggelin, a Kaltenberg Étterem & Sörház VIP termében, házigazdaként a tulajdonos Papp család nevében Papp Dániel, a Skal Hungary korábbi titkára, az egyesület tagja köszöntötte a vendégeket.

Balról jobbra, Papp Dániel, Jávorkai Péter, Sztojanovits Kristóf és Nyúl Erika, a Skal Hungary elnökségének tagja, az április 17-i reggelin, a Kaltenberg Étterem & Sörház különtermében

Fotó: turizmus.com