Az Aranykulcs tagság kötelezettséggel is jár

Forrás: turizmus.com

 2017. február 16. 13:41

Februári összejövetelét a Larus különtermében tartotta a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete. A rendezvényt megelőzően külön ülésezett a vezetőség, hogy megbeszéljék a márciusban, Berlinben esedékes nemzetközi kongresszus előtti teendőket.

A késői kezdés miatt a társaság a vacsorával kezdett, és utána tért rá a szakmai kérdésekre.

Kövesdi Barna egyesület tag felvetéseiről nyitott fórumot Ungár Tamás, elnök. Sokféle vélemény hangzott el, s talán a vita létjogosultsága volt az egyetlen, amiben mindenki egyetértett.

Szót kért az elnök

A vitaindítók közt szerepelt többek között, hogy ki és hogyan lehet tag próbaidejének letelte után; hogy az elnökség pro- vagy kontra javaslata egy adott személy esetében nem kötelező érvényű, illetve hogy a tagdíj be nem fizetése miatti kizárás felelőssége a tagot terheli, hiszen a felvételkor mindenki elfogadja a feltételeket. Ugyancsak a tag kötelessége bejelenteni, ha bármilyen okból változnak az elérhetőségei.

A beszélgetés végén még felhívták az egybegyűltek figyelmét arra, hogy amennyiben lehet, segítsék az Aranykulcs PR munkáját annyival, hogy ha van Facebook és Instagram oldaluk, akkor „like”-olják posztjaikat.

Sajnálatos, hogy az utolsó pillanatban lemondta részvételét, s így prezentálási lehetőségét az a nemzetközi cég, amelyik a világ majd’ minden pontján, újság formátumban kinyomtatva kínálja a föld távoli országaiban megjelenő, tetszőleges nyelven kiadott napilapjait.