Champagne-séta a Dunakorzón

Forrás: turizmus.com

 2019. október 03. 18:22

Október 18-án pezsdítően izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában. A Champagne Világnapján három patinás, egymástól mindössze pár perc sétára elhelyezkedő Duna-parti szálloda úgy döntött, összefognak.

A Dunakorzó szépségén osztozó Sofitel, InterContinental és Marriott szállodák F&B vezetői olyan izgalmas újdonsággal rukkoltak elő, melyre korábban sosem volt példa szállodai berkeken belül fővárosunkban.

Három hotel három italsora kóstolható meg a pezsgő világnapján

Fotó: Marriott

A Champagne hivatalos világnapján saját interaktív programjaik, pezsgős vacsoráik és izgalmas mesterkurzusaik mellett, közösen összefogva Champagne-séta programot álmodtak meg, melyen bárki részt vehet, aki a világ díjnyertes pezsgőkből 9 különböző ínyencséget kóstolna meg egyetlen üveg kikérése helyett.

Az összefogás egy egyszerű alapötleten nyugszik:

aki megvásárolja az általuk kiadott közös Champagne vouchert a hotelek egyikében, az kedvezményes áron ízlelheti meg a 3 szálloda 3 kiválasztott Champagne házának prémium italsorát, gourmet falatokkal kísérveA Sofitel Budapest kiemelt partnere a J. De Telmont, az InterContinental Budapesté a Laurent Perrier lesz, míg a Marriott Budapest a Veuve Clicquot kiváló tételeit hozza el a vendégeknek – csak hogy a Duna sodrásának megegyezően haladjunk a hotelek felsorolásakor.

Az igazán lelkesek a felfedezőkörutat – természetesen kötetlen sorrendben – már 12 órakor elkezdhetik, a programok keretében pedig az egyes márkanagykövetek és képviselők aznap egészen éjfélig várják a szállodák éttermeiben és bárjaiban a kedves érdeklődőket.

A három F&B igazgató, a champagne lovag Borsos Gergely (InterContinental Budapest–Corso Étterem & Bár), Lakézi András (Sofitel Budapest-Paris Budapest Étterem és Bár), valamint Vincze Ádám (Budapest Marriott –Liz&Chain) közösen hisznek abban, hogy ez az összefogás nagyszerű lehetőség a Champagne-fanatikusok, vagy éppen a kíváncsi, kezdő pezsgőkedvelők számára, hogy elérhető áron, elegáns helyeken merüljenek el világ legelőkelőbb gyöngyözőitalainak ízében.

Céljuk, hogy az együttműködés a jövő évben még inkább kibontakozhasson annak érdekében, hogy a prémium ízélményeket kereső célközönség bátrabban válassza kikapcsolódása helyszínéül az ötcsillagos szállodák éttermeit és bárjait.

Annyit elárulhatunk, hogy már most számos kreatív ötletet tartogatnak a tarsolyukban...

Az esemény pontos részleteiért kattintson IDE!