Idén ünnepli a Vend-Tex a 25. évfordulóját

Forrás: turizmus.com

 2018. május 29. 16:19

A VEND-TEX Kft. 25 éve működik sikerrel, a magyar és a szomszédos országok piacán.

Kezdetekkor fő profilunk a lakástextil termékek gyártása és forgalmazása volt, de már az indulás után röviddel a szálloda és vendéglátóipar által felhasznált textíliákra szakosodtunk.

A Cég indítását követő évek során sokat fejlődtünk, bővültünk, majd 1997-ben cégformánk is megváltozott, betéti társaságból Kft-vé "léptünk elő". A magas minőség folyamatos biztosításának és megbízhatóságunknak köszönhetően kiérdemeltünk a piac és ügyfeleink bizalmát is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy közel 3700 elégedett megrendelővel büszkélkedhetünk, folyamatos vevőink száma pedig meghaladja az ezres nagyságrendet.

EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT KEDVES PARTNEREINKNEK ÉS A JÖVŐBEN IS MINDENT MEGTESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ELÉGETTEK LEGYENEK TERMÉKEINKKEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, CÉGÜNK MUNKÁJÁVAL!

A név garanciája

A VEND-TEX név egybeforrt a szállodai textíliák minőségi garanciájával. Mivel a Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínálunk partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvények lebonyolításához szükséges. A VEND- TEX név, mint szállodai textíliagyártó és kereskedő cég, márkává változott, mely egyet jelent az igényességgel, a magas minőséggel és - a saját tervezés révén – a kínálatunk egyediségével.

Mi azt valljuk, hogy "Nomen est omen" avagy a "Név kötelez". Ha Ön a VEND-TEX termékeit választja, nem csupán a legjobb, legtartósabb anyagokat rendelheti meg, hozzáértő munkatársaink a kiszolgálás magas színvonaláról is gondoskodnak. Mindent az Ön igényeire szabva alakítunk ki és törekszünk arra, hogy azok a legpontosabban valósuljanak meg.

Sokszínű termékpaletta

Termékválasztékunk átvitt és szó szerinti értelmezésben is sokszínű, ugyanis a VEND- TEX Kft. 807 féle színben kínál 269 féle vendéglátóipari textíliát. Örömmel nyújtunk segítséget a választásban, ingyenes mintakollekció rendeléséért kattintson ide.

Kínálatunk közé tartozik éttermi (abrosz, napron, szalvéta), szobai (mosható ágynemű, ágyneműhuzatok, lepedők, matracvédők, frottír termékek), catering textíliák (spandex székhuzatok, asztalhuzatok, asztalszoknyák) és dekorációs textíliák (függöny, ágyszoknya), gyártása, egyedi logózása, emblémázása partnerünk igényei szerint.

A teljes termékkatalógus ingyenes letölthető itt.

Bővülés és minőségbiztosítás

Nemcsak kezdeti termékkínálatunkat bővítettük folyamatosan, de technikai-, technológiai- és telephelyfejlesztést is megvalósítottunk, melynek anyagi hátterét Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatásból finanszíroztuk. Cégünk központjában működik a budapesti iroda, és egy bemutatóterem, a másik telephelyen Szentgotthárdon pedig a bemutatóterem mellett, a cég adminisztrációja, a gyártó üzem, és a raktárak találhatók. A bemutatótermekben megtekinthető a VEND- TEX teljes termékpalettája.

Partnereink részére a minőségi garancia biztosítása a legfontosabb, így 2002 óta ISO 9001-es minősítéssel rendelkezünk, jelenleg TÜV CERT szervezet által auditált ISO 9001:2015 számú szabvány követelményeknek megfelelünk. Vállalatunk “Szállodai és vendéglátó ipari textíliák gyártása és értékesítése” ISO minősítés nemzetközi szinten is elfogadott garanciát biztosít.

25 év sikere, 25 év ígérete

Hisszük és valljuk, hogy 25 éves fennállásunk, a tevékenységünk és partnereink iránti elkötelezettség, a minőségre fektetett vállalati értékrend, a folyamatos megújulás és a munkatársak fáradhatatlan munkája révén valósulhatott meg. Az eljövendő 25 évben tovább visszük értékeinket, s bízunk benne, hogy partnereink továbbra is minket választanak.

Folyamatosan újítunk

Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent az ügyfelek igényeire szabunk, ezért a VEND-TEX termékkínálatának jelentős része saját tervezésű, így kizárólag nálunk kapható, egyedi mintájú és összetételű textilek. Azonban nem elégedtünk meg ennyivel, szerettük volna partnereinket a piacon még nem kapható, jobb minőségű termékkel kiszolgálni, ezért 2004-ben megalkottuk az úgynevezett alacsony hurkolású frottírt. Az új technológia segítségével előállított anyag élettartama jóval hosszabb, mint a korábban használatban lévőké, ezért ma a szállodaipar 99%-ában Cégünk által bevezetett terméket használják.

Legújabb termékeinket idén mutattuk be a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon. További élettartam növekedést sikerült elérni a törölközők szakadásának és kopásának csökkentése révén, illetve a hurokkihúzódást mérséklő, az úgynevezett Piring technológiát mutattuk be a kiállításon.

Utóbbi termékeknél nemcsak a frottír anyagok élettartamát növeltük, de tapintását is sokkal bársonyosabbá, puhábbá tettük. Ezen termék fejlesztése során figyelemmel voltunk arra, hogy csökkenhessen a termékek mosatási költsége is.

Mit hoz a jövő?

Jelenleg Magyarországon a belföldi turizmus egy erőteljesen felfutó iparág, az ország gazdasági helyzetének javulásával a magyarok egyre több utazást engedhetnek meg maguknak és magasabb színvonalú szolgáltatásokat vesznek igénybe. Ezért a hazai vendéglátóknak, az étterem- és szálloda tulajdonosoknak fel kell készülniük, a nemcsak a több vendég fogadására, de az egyre növekvő igények kiszolgálására is.

Cégünk készen áll arra, hogy meglévő és új partnereink igényeit továbbra is a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal elégítsük ki, biztosítva ezzel a fennmaradást és a folyamatos fejlődést.

Ajánlatkérés előtt mindenképpen töltse le katalógusunkat és olvassa el esettanulmányunkat.

(x)