Partnerparti a város tetején

Forrás: turizmus.com

 2018. június 03. 13:31

A napokban csaknem száz partnerét látta vendégül egy kellemes nyáresti party erejéig tetőteraszán a Hotel President Budapest. A város legmagasabb rooftop bárja impozáns kulisszákkal és ízletes gasztroremekekkel nyűgözte le a közönséget.

A Hotel President Budapest tetőterasza május elejétől várja a vendégeket könnyed stílusban, egyszerű, ízletes a lá carte fogásokkal, koktélokkal és finom borokkal. A város legmagasabb rooftop bárja nemcsak a szállóvendégeknek szeretne imponálni, nyitva áll a városlakók előtt is.

Naplemente a rooftop bárról


A sunset partyn Galla Gergő szállodaigazgató elmondta: folyamatos újításokkal szeretnének megfelelni az egyre változó vendégigényeknek, a hotel számos fejlesztést megvalósított az elmúlt időszakban.

A szálloda tavaly tavaszra a recepció melletti átjárón keresztül nyíló új szárnnyal, teljesen új épületrésszel bővült, így összesen 152, friss dizájnnal berendezett szobával várja a vendégeket.

Partnerparti a Hotel President Budapest tetőteraszán

Finom falatokkal és koktélokkal várták a vendégeket

A 2018-as év első harmadában a szálloda összes konferencia terme megújult: új tapétát, szőnyeget és festést kapott, illetve a szálloda lobbyjának felújítása is befejeződött. Április utolsó napjaira további 11 szoba teljes felújítása is elkészült. A Hotel President a téli időszakban a város legmagasabb korcsolyapályájával kápráztatta el a közönségét, mostantól pedig a város legmagasabb rooftop bárja várja a vendégeket.

A partnerparti egyébként is kellemes hangulatát Litkai Gergely humorista tette még szórakoztatóbbá.

Litkai Gergely