Amadeus NDC-X a Singapore Airlinesnál

Forrás: turizmus.com

 2018. december 18. 16:25

Annak érdekében, hogy maradéktalanul eleget tudjanak tenni az egyre növekvő és folyamatosan változó elvárásoknak, a Singapore Airlines (SIA) integrálta rendszerébe az Amadeus Altéa NDC-t és az Amadeus Anytime Merchandising rendszert (AAM).

A cél nyilvánvalóan az utazók minél jobb kiszolgálása, amelynek fókuszában a személyre szabott szolgáltatások állnak. Ugyanilyen fontos, hogy a rendszer a légitársaság üzleti érdekeit is minél jobban kiszolgálja olyan funkciókkal, amelyek a termékértékesítést és bevétel-gazdálkodást gördülékenyebbé teszik.

A jövő megérkezett. A fotón a szingapúri öböl mentén létrehozott Szuperfa-liget látható esti világításban

A légitársaságnál a digitális átalakulás és fejlődés felgyorsítása érdekében választották az Amadeus termékeit. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően 2018 júniusa óta a légitársaság bármikor, bármilyen eszközön, bármely csatornán keresztül elérheti ügyfeleit a megfelelő ajánlattal.

Aki eddig még nem tette meg, annak érdemes közelebbről is megismerni az Amadeus Altéa NDC-t. A komplex ajánlat- és rendeléskezelő megoldás lehetővé teszi a légitársaságok számára, hogy ajánlataikat elérhetővé tegyék egy harmadik fél számára, a többi közvetlen és közvetett csatorna mellett. Az Amadeus Anytime Merchandising pedig azt célozza, hogy növeljék bevételeiket releváns és személyre szabott utazási ajánlatok létrehozásával, beleértve a légi és szárazföldi tartalmakat, mint például a szállás, autókölcsönzés, vagy a biztosítás.

Az Amadeus Altéa NDC és AAM megoldások teljes mértékben integrálódtak a meglévő Altéa csomagba.

Az Amadeus NDC-X programja az összes NDC-tevékenységet egyetlen tető alá hozza, mind aggregátorként, mind informatikai szolgáltatóként. Az Amadeus aktívan dolgozik az NDC tartalom beépítésén az Amadeus Travel Platformra is, így az utazási irodák világszerte hozzáférhetnek az NDC tartalomhoz más tartalmak mellett, és egyszerűen, gyorsan és pontosan szolgálhatják ki az utazókat.