Eltűnt ügyvezetőjét keresi egy szlovák utazási iroda, az utasok több ezer eurót veszíthetnek

Forrás: turizmus.com

 2023. június 18. 10:38

A Danny GOtravel szlovák utazási iroda ügyvezetőjét június 10. óta eltűntként keresi a rendőrség. Kiderült, az utazási iroda ez év eleje óta nem fizette a törvény által kötelezően előírt csődbiztosítást, utasai több ezer eurót veszíthetnek.

A 38 éves Daniel Marko még június elején távozott otthonából autójával, és elvitte magával jól felszerelt biciklijét is. Autójának és lakásának kulcsát később visszaküldte szüleinek – írja az Új Szó.

A férfit, akit utoljára Kislévárdon (Malé Leváre) láttak, nem csak a családja keresi. A lap szerint ugyanis az ismert utazási iroda ez év eleje óta nem fizette a törvény által kötelezően előírt csődbiztosítást. Az utazási iroda munkatársai a társaság Facebook oldalán június 13-án megjelent posztban úgy fogalmaznak, hogy a pozíciójukban nem alkalmasak a jogi és pénzügyi lépések megtételére. Utasaiknak ezért azt javasolják, hogy elmaradt utazás esetén közvetlenül a rendőrséghez forduljanak.

Az iroda utasai több ezer eurót vesztenek

Fotó: 123rf.com

Hozzáteszik: értetlenül állnak a történtek előtt, a szakember ugyanis 13 évig a „lelkét és az összes szabadidejét" a Danny GO utazási irodának szentelte.

Mint írták, amint több információval rendelkezek, azt ugyanezen a csatornán teszik majd közzé, de június 13. óta nem született több bejegyzés a témában.