Kétszeres CEESAR-díjas a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2019. március 23. 11:16

A Budapest Airport 2018-as teljesítménye alapján két kitüntetést is átvehetett a Kelet-Közép Európai repülőtereket és légitársaságokat elismerő CEESAR-díj átadóján – tájékoztatott a repülőtér üzemeltetője.

A kelet-közép európai repülőterek és légitársaságok számára odaítélt CEESAR-díjat a Budapest Airport 60 hónapnyi folyamatos utasszám-növekedést követően kapta meg az utasok visszajelzése alapján. Magyarország a fővárosi repülőtér révén ezúttal olyan államokat előzött meg, mint Bulgária, Horvátország, Csehország, Montenegró, Lengyelország, Románia és Szlovénia.

A fővárosi repülőtér fejlesztéséért, illetve a bővítéséért járó elismerést Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője vette át. „Az elmúlt öt év a növekedés és a fejlesztések időszaka volt a Budapest Airport életében. Az ilyen nagyléptékű fejlődés természetesen kihívásokkal jár, amelyek közül utasaink elégedettsége az egyik legfontosabb számunkra. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az előttünk álló fejlesztések időszakában is a lehető legmagasabb színvonalú utasélményt biztosítsuk a számukra” – mondta a szakember.

Bogáts Balázs az utasok által odaítélt díjakkal

Fotó: Budapest Airport

A LOT lengyel légitársaság az év útvonaláért járó díjat vihette haza, amiben Magyarországnak és a budapesti légikikötőnek is nagy szerepe volt: ezt az utasok a tavaly elindított Budapest-New York járatért ítéltek oda.