Lufthansa-Travix megállapodás

Forrás: turizmus.com

 2018. május 25. 12:31

A Lufthansa Csoport és a Travix többéves megállapodást írt alá, amely közvetlenül összekapcsolja a világ egyik vezető globális online utazási irodáját a Lufthansa Csoport saját NDC ajánlat- és rendeléskezelő rendszerével.

A légitársaság NDC-partnerprogramjának részeként zajló, kibővített együttműködés sokféle előnyt kínál az ügyfeleknek. Értéknövelt, interaktív tartalmakat jelenít meg, és a Lufthansa Csoport légitársaságainak (Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa és Swiss) kizárólag NDC-alapú disztribúciós csatornákban elérhető, legversenyképesebb árú repülőjegyeit és kiegészítő szolgáltatásait (NDC Smart Offer) hirdeti. A Travix ügyfelei így olcsóbban repülhetnek és jobban átláthatják a légitársaságok ajánlatait (pl. azt, hogy tartalmaz-e poggyászt az adott repülőjegy, módosítható-e a jegy, vagy választhatnak-e maguknak ülést).

Az első foglalások 2018 nyarán várhatók

Fotó: pixabay.com

„Egyedülálló lehetőség ez arra, hogy ügyfélközpontúbbá tegyük a légi közlekedés disztribúciós folyamatait. A Lufthansa Csoport NDC ajánlat‑ és rendeléskezelő rendszerének köszönhetően mindkét partner tovább haladhat az innováció útján, és a gyakorlatban is bizonyíthatja vezető pozícióját e gyorsan fejlődő piacon” – mutatott rá John Mangelaars, a Travix International BV vezérigazgatója.

„Olyan kiemelt értékajánlatot kínálunk az utazásközvetítőknek, ami a technológiát, a szolgáltatásokat, az ajánlatokat és a jövő stratégiai együttműködésének komponenseit is tartalmazza” – mutatott rá Heike Birlenbach, a Lufthansa Csoport csomóponti légitársaságainak értékesítési vezetője, a frankfurti légi csomópont kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A közös munka már megkezdődött, az első foglalások 2018 nyarán várhatók. A Travix a világ legnagyobb, online repülőjegy-értékesítéssel foglalkozó utazásszervező vállalatainak egyike. A vállalat és márkái – a CheapTickets.nl, a Vliegwinkel.nl, a BudgetAir.com, a Flugladen.de és a Vayama.com – 40 országban vannak jelen. A Travix márkák nemzeti és diszkont légitársaságok repülőjegyeit, szállodák ajánlatait értékesítik, valamint gépkocsikölcsönzést, utazási biztosítást és más utazással kapcsolatos termékeket is kínálnak.