Tenerife és Lanzarote: véget ért a második ViaSale study

Szerző: Révész Róbert

Forrás: turizmus.com

 2018. december 04. 19:01

Hamarosan elhagyja Tenerife szigetét a ViaSale Travel tanulmányútja, a résztvevők egyhetes intenzív programról térnek haza.

A study touron a Kanári-szigetek specialistájának legnagyobb viszonteladó partnerei vettek részt.

A ViaSale második study tourjának első állomása Tenerife volt, ahol a 20 fős csapat nem csak szállodákat, hanem a sziget legfontosabb látnivalóit is megtekinthette. Az utazók bejárták a Teide Nemzeti Parkot, amely a világ egyik leglátogatottabb természetvédelmi területe, megkóstolhatták Tenerife büszkesége, a barraquito mellett a helyi borokat, lekvárokat, ételeket is.

Az 1000 éves sárkányfával a háttérben számos kép készült, ahogyan a Loro Parkban is. A számtalan program mellett a sziget bőséges szálláskínálatából 20 hotelben jártak a résztvevők, melyek a ViaSale árualapjához tartoznak.

A study résztvevői szakmai szemmel felmérték a Hovima, a H10, a Barcelo, a Mélia / SOL, a Princess, a Spring, a Grupo Golf és a RIU hotelláncok legfontosabb tagjait.

A RIU lánc szállodái kizárólag a ViaSale árualapját gazdagítják a magyar piacon.

A Loro Parkban tett kirándulást megelőzte egy workshop, ahol bemutatkozott a Tenerife tartományhoz tartozó két kisebb sziget is: La Gomera és La Palma.

A csapat tagjait a Tenerifei Turisztikai Hivatal vendégül látta a sziget egyik ikonikus borpincéjében, ahol borkóstolással egybekötött vacsorára is meghívást kaptak. A vacsorán a Turisztikai Hivatal részéről Barbara Bamberger köszöntötte a study részrvevőit.

A csapat az 5. napon továbbrepült Lanzarote szigetére, ahol a RIU, a Mélia /SOL, a H10, a Barcelo hotelláncok tagjait látogatták meg, ezek után pedig az Elba Lanzarotte Royal Village & Premium Suites resortba jelentkezett be a szigeten töltött első éjszakára.

A másfél napos kirándulás során számos látványosságot is megtekinthettek. El Golfo városában ellátogattak a zöld tóhoz, majd Los Hervideros sziklafalainál tartottak egy kis pihenőt.

Los Hervidos

Az utolsó lanzarotei napot kirándulással töltötték: a Timanfaya Nemzeti Park mellett ellátogattak a Manrique-házba, a Jameos del Agua-ba és a Mirador del Rioba, ahonnan a sziget talán legszebb kilátása tárulhatott a szemük elé.

A Lanzarotén töltött napok záróakkordjaként egy közös vacsorán vett részt a study-csapat a Lanzarote Turisztikai Hivatal képviselőjével, Valentina de Rosával.

Az utazók végül visszarepültek Tenerife szigetére, ahol a repülőgép indulása előtt még egy városnézésen vettek részt: La Lagunába, a régi fővárosba vezetett túrán ismerhették meg a bűbájos települést.