Újdonságok és közönségkedvencek az UniTravel idei árualapjában

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2024. január 18. 17:19

A charteres utazásszervező szélesebb kínálattal, több új úti céllal és magas színvonalú, akár luxuskategóriás szálláshelyekkel készül a 2024-es évre. A népszerű előfoglalási akció február végéig érvényes.

Az UniTravel csapata a budapesti Hotel Presidentben rendezett üzleti reggelin mutatta be viszonteladó partnereinek a 2024-es úti céljait és az idei év újdonságait.

Az évindító rendezvényén elhangzott, hogy legnépszerűbb, legnagyobb volumenben értékesített téli desztinációjukba, Thaiföldre a helyek nagy része elkelt, de még maradtak értékesíthető csomagajánlatok. Az Emirates járataival repülnek az utasok Thaiföldre, ahol a legtöbb helyszínen magyar nyelvű asszisztencia várja őket. A 12-14 napos nyaralásokban két nap bangkoki tartózkodás is szerepel, fakultatív programokkal, helyi idegenvezetővel. A népszerű ázsiai desztinációba 2025-re is hasonló árualappal készülnek, amely 2024 nyarán már foglalható lesz.A további egzotikus úti célok között 2024-ben is elérhető a tavaly újdonságként bevezetett Maldív-szigetek, ahová a Flydubai viszi az utasokat. Itt minimum négycsillagos hotelekben szállnak meg az utasok, és már a foglaláskor választható transzfer a szálláshelyekhez. Hasonló transzferkonstrukción dolgoznak a Seychelle-szigetek esetén is, ahová az Emiratesszel repülnek; ahogyan a kicsiny szigetállamba, Mauritiusra is.

Az UniTravel árulapajábanZanzibár majdnem egész évben elérhető: az Afrika keleti partjánál húzódó szigetcsoportban 2024-től nyolc új szálláshelyet kínálnak, a hotelek többsége az Indiai-óceán partján várja a vendégeket. Továbbra is népszerű desztináció az Egyesült Arab Emírségek, ahol dubai körutazásra, illetve nyaralásra, valamint Abu Dhabi, Ajman, Ras al Khaimah és Fujairah nyaralóhelyekre invitálják az utasokat.

 

Újdonságok a mediterrán térségben

Az utazásszervező 2024-ben számos mediterrán úti céllal készül. Olaszországban Szicília, Szardínia, Rimini és az Ulisse régió szerepel a kínálatukban. A tavalyi év sikerére alapozva idén is jelentkeznek albániai ajánlatokkal; Cipruson sok új szálláshellyel szerződtek; a legnépszerűbb spanyol úti céljukon, Costa Braván pedig helyi magyar nyelvű asszisztencia és fakultatív programok várják az utasokat.

Az UniTravel a tavalyi sikere után idén is jelentkezik albániai ajánlatokkal

Fotó: 123rf.com

 

Elhangzott, hogy a török programok részletein egyelőre dolgoznak, de az már bizonyos, hogy júniustól szeptemberig heti több charterjárattal repülnek a tengerpartra. Törökországban az utasok 28 szálláshelyből választhatnak, köztük 15 újdonság is szerepel.

Görögország mindig kiemelt helyet foglal el az UniTravel árualapjában, a megszokott desztinációk, Korfu, Zákinthosz, Kefalónia és Kréta mellett idén először – lekéréssel – a Halkidiki-félszigetre is szerveznek nyaralásokat magas színvonalú, illetve luxuskategóriás szállodákba. Korfun egy, Krétán két új szálláshely került a kínálatba. A görög előfoglalási akció február végéig érvényes.

 

Középpontban a kultúra

A kulturális programok, városlátogatások terén is van meglepetés: idén először Bakuba is szerveznek utazásokat márciusban és októberben.A hatnapos, ötéjszakás városlátogatás mellé fakultatív folklórprogramot is lehet választani; az azerbajdzsáni vízumról pedig igény szerint az utazásszervező gondoskodik.

2024-ben természetesen a jól ismert klasszikusok is elérhetők: a Barcelonába, Londonba, Rómába, Nápolyba és Párizsba induló városlátogatásokra fakultatív programokat is foglalhatnak az utasok.

2022-ben már szerepelt a kínálatban máltai körutazás, ez idén visszatér: áprilisi és októberi túrákra jelentkezhetnek az utasok. A Madeira-körutazásokat júniusban és októberben indítják, a skóciai kirándulásra pedig júniusban kerül sor.

Az iroda munkatársai felhívták a figyelmet az UniTravel új utazásszervező oldalára, az Unifly-ra, amely regisztrációval vehető igénybe. A több mint 30 ország 150 ezernél több szálláshelyét összesítő, dinamikus árazással dolgozó foglalási oldalon mindig az aktuálisan elérhető csomagokat találják az érdeklődők. A prezentáció végén elhangzott, hogy megújult az UniTravel logója, és az online felület látogatóit is hamarosan új, modernebb weboldal várja.