Virtuális utazás New Yorkba, Peruba és Tokióba

Forrás: turizmus.com

 2021. március 24. 11:43

A koronavírus-járvány miatt egy ideig még a legtöbb honfitársunk csak a virtuális térben tud utazni, bulizni. Ehhez gyűjtött össze néhány ötletet az Asahi Super Dry.

Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá.

Következzenek a legérdekesebb virtuális úti célok, ahová most anélkül is eljuthatunk, hogy repülőre ülnénk!

Bárhová elutazhatunk – a virtuális térben

Fotó: Asahi Super Dry

Sétáljon végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézze meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

Mindig is vágyott a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatja a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.

Ha valaki inkább a természetben barangolna, akkor tegyen egy virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogasson el Indiába, vagy fedezze fel Perut! Olyan világhírű nemzeti parkokat is végigjárhat, mint a Yosemite, a Grand Canyon, de testközelből láthatja akár a Hawaii-i vulkánokat is.

Emlékszik még a hétvégi bulikra? A virtuális koncerteknek köszönhetően most szigorúan kislétszámú házibulin is részt vehet. Március 26-án péntek este 8 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezhetjük fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak.